Kategoriler

Meydan

Körfez’de haziran ayı meclisi yapıldı

Körfez Belediyesi olağan Haziran ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Körfez’de projelerin hızla ilerlediğini belirten Başkan İsmail Baran, “2017’ye hızlı girdik, hızla da ilerliyoruz” dedi

Körfez Belediyesi’nin Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Meclis salonunda Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın başkanlığında gerçekleştirilen tolantıda, 8 gündem maddesi ele alındı. Meclis toplantısı öncesi konuşmasına Hereke’ye yapılacak fakülte ile ilgili bilgi vererek başlayan Başkan İsmail Baran, “Hayırsever Nuh ailesine teşekkür etmek istiyorum. Fakülte için protokolü imzaladık. Projenin yüzde 50’lik maliyetini onlar karşılayacak” ifadelerini kullandı.

2017’YE HIZLI GİRDİK

Sarnıç Han, Körfez Kampüsü ve İlimtepe Kültür Merkezi’nde de çalışmaların hızla ilerlediğini belirten Başkan İsmail Baran, “Projelerimizdeki inşaat faaliyetlerimiz hız kesmeden devam ediyor. Güney Mahallesi’nde yapacağımız Gençlik Merkezi’nin projesi onaylandı. Kısa süre içerisinde ihalesi gerçekleşecek. Spor komplekslerimiz ile ilgili de Büyükşehir Belediyesi ile çalışmalarımız devam ediyor. 2017’ye hızlı girdik. Yapmayı taahhüt ettiğimiz yatırımların fazlası olacak, eksiği olmayacak” dedi.

TÜTÜNÇİFTLİK TREN GARI

Banliyö tren seferlerinin Körfez’de durması noktasında da konuşan Başkan Baran, “Trenler Körfez ve Hereke’de duracak. Ama biz Tütünçiftlik Tren Garı’nın da faaliyete girmesi noktasında girişimlerimiz sürüyor. Restorasyonu biz yapacağız gerekirse” dedi. Başkan İsmail Baran’ın konuşması sonrasında gündem maddeleri tek tek görüşülerek karara bağlandı. Temmuz ayı meclis toplantısının da 4 Temmuz Salı günü saat 15.00’te yapılması kararlaştırıldı.



Meclis toplantısının minik ziyaretçileri de vardı. Özel Körfezim İlkokulu 4/B sınıfı öğrencileri, meclis toplantısının konuğu oldu.


Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
78 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu 
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: “Hıdırellez, Mazlum Coğrafyaların da Baharı Olsun”
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Türk Ocağı 3 Mayıs Türkçüler Günü Mesajı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir İtfaiyesinden Site Sakinlerine Eğitim
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Mavi Kapaklar Umut Oluyor
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe, Görüşmelerini Sürdürüyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Kadınlar Korosu Baharı Şarkılarla Karşıladı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
KOHAYDER: "VALİ YAVUZ’UN AÇIKLADIĞI MADDELERDEN BİRİ CIMBIZLA ALINARAK İNFİAL OLUŞTURULDU"
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN BÜYÜKAKIN; "TÜM BELEDİYE HİZMETLERİMİZLE GAZZE’DE OLACAĞIZ"