Kategoriler

Meydan

UTKU ANAOKULUNDAN ÜÇÜ BİR ARADA KUTLAMA

Derincenin aktif okullarından Utku Anaokulu, okulların kapanmasına kısa bir süre kalmasına rağmen faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyor.

  

Yoğun bir gündemle bu haftayı da kapatan okulun tüm öğrencileri tatile girmeden son bir kez biraraya geldiler. Babalar günü, Çevre Haftası kutlamaları ve  Mezuniyet törenini birarada gerçekleştiren öğretmen ve öğrenciler Derince Zübeyde Hanım Kültür Merkezinde yüzlerce kişinin katıldığı etkinlikte gönüllerince eğlendiler. Tören öncesinde Okul Müdürü Serap Şanal Kırbıyık yaptığı konuşmada Okul Aile Birliği üyelerine ve tüm velilere teşekkür etti. Okul Aile Birliği üyelerine plaket sunuldu ve tüm sınıf annelerine teşekkür belgesi verildi. Okul öğretmenleri tüm yaş gruplarında ki öğrencilere "Katılım Belgesi" verdi ve ardından toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

 

   Bütün çocuklar hep bir ağızdan "Karizmatik Babam" adlı şarkıyı seslendirdiler ve babalarına önceden hazırladıkları madalyaları taktılar ve "En Baba Diploma"yı takdim ettiler. Sadece babalar ve çocuklarının katıldığı yarışmaların ardından dereceye girenler yoğun alkış aldı.

   Çevre Haftası nedeniyle artık materyallerden yapılan 3 Boyutlu Minyatür Şehir sergisi gezildi. Okulun 6 yaş öğrencilerinin mezun olmalarından dolayı kep atma töreni de düzenlendi. Mezun olan öğrencilerin ailleri duygusal anlar yaşadılar.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
211 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor