Kategoriler

Meydan

Başkan Karaosmanoğlu Kırgızistan'dan dönüyor

Kırgızistan'ın Bişkek kentinde düzenlenen Türk Konseyi Devlet Başkanları Zirvesi'ne katılmak için Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün davetlisi olarak bu ülkeye giden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, gerçekleşen temasların ardından Kocaeli’ne dönüyor. 22 Ağustos Çarşamba günü ilk olarak Gaziantep'e geçen ve burada devletin zirvesiyle birlikte şehit cenazelerine katılan Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra Cumhurbaşkanı Gül ile birlikte Kırgızistan'a hareket etmişti.

İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLLERİ

Cumhurbaşkanı Gül ile Başkan Karaosmanoğlu'nun bulunduğu Türk heyeti, Manas Havaalanı'nda Kırgızistan Başbakanı Ömürbek Babanov tarafından karşılandı. İlk akşam düzenlenecek resmi yemek ise Gaziantep'teki terör saldırısı nedeniyle iptal edildi. Kırgızistan, Kazakistan, Azerbaycan devlet başkanları ile Cumhurbaşkanı Gül'ün katılımıyla başlayan zirvenin ilk gününde üye ülkeler arasında iş birliği protokolleri imzalandı.

 

ZİRVEDEN ERKEN DÖNÜŞ

Bişkek'te 22-24 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşmesi beklenen Türk Konseyi Zirvesi, Cumhurbaşkanı Gül'ün rahatsızlığı üzerine yarıda kesildi. Cumhurbaşkanı Gül'ün rahatsızlığının tekrarlaması üzerine 23 Ağustos Perşembe günü dönüşe geçen Türk heyetinin akşam saatlerinde Ankara'ya ulaşacağı ifade ediliyor. Cumhurbaşkanı Gül ile birlikte zirveye katılan Başkan Karaosmanoğlu'nun da akşam saatlerinde Kocaeli'ne dönmesi bekleniyor.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu