Kategoriler

Meydan

Paralimpikçilerimiz Londra’da

Londra’da yapılacak olan Paralimpik Olimpiyatlarında mücadele edecek olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un üç milli sporcusu, ay yıldızlı forma altında olimpiyat madalyası kazanmak için Londra’ya gitti.

29 AĞUSTOS İLE 9 EYLÜL TARİHLERİ ARASINDA

2012 Olimpiyatları’nın sona ermesinin ardından bu kez sahneyi engelli milli sporcular alacak. İngiltere’nin başkenti Londra’da yapılacak olan Engelli Olimpiyatları 29 Ağustos ile 9 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Türk Paralimpik milli takımı bu yıl 21 dalda madalya için mücadele edecek.

 

KAĞITSPOR’DAN ÜÇ SPORCU YER ALIYOR

Bu yıl yapılacak olan Para Olimpik Olimpiyatlarına Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünden ise üç sporcu olimpiyat madalyası kazanmak için ter dökecek. Engelli Halterde Özlem Becerikli ve Turan Mutlu Masa Tenisinde ise Neslihan Kavas milli takım kafilelerinde yer alıyor. Altın madalya kazanmak için mücadele verecek olan Ayyıldızlı milliler tüm hazırlıklarını tamamlayarak olimpiyatların yapılacağı Londra’ya gittiler.

 

BAŞKAN KARAOSMANOĞLU BAŞARI DİLEDİ

Engelli halterci sporcularımız Olimpiyat köyünde yer alan Excel Spor Salonu’nda 30 Ağustos – 5 Eylül tarihleri arasında Özlem Becerikli 80 bayan sporcu arasında, Turan Mutlu ise 120 erkek sporcu arasında yarışacak. 30 Ağustos – 8 Eylül tarihleri arasında ise Masa Tenisi branşında Neslihan Kavas 102 Bayan sporcu arasında altın madalya için mücadele edecek. Olimpiyat öncesi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu tüm sporcuları arayarak başarı dileklerinde bulundu.

 

PARALİMPİK

Engelli Olimpiyat oyunları olarak kullanılan Paralimpik (Paralympic) sözcüğü, Latin alfabesinden alınan ‘para’ (ile) ve ‘olimpic’ (olimpiyat) kelimelerinin birleşmesiyle meydana geliyor.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu