Kategoriler

Meydan

Kartepe İnsan Hakları Derneği Saçmaladı

Kartepe İnsan Hakları Derneği'nin düzenlediği basın açıklamasında plajda denize giren kadınları 'teşhirci' olarak değerlendirdi, cevap ise vatandaştan geldi

Bizim Kocaeli Gazetesi'nin haberine göre, Kocaeli Kartepe İnsan Hakları Derneği Sabri Yalım Parkı'nda yaptığı basın açıklamasında Karamürsel sahiline açılan 'Kadınlar Plajı'nı Tecavüzcü Coşkun ile savunurken, en güzel cevap ise yine vatandaştan geldi; "Sen normal plajda giren erkeklere ‘Tecavüzcü Coşkun` muamelesi yapamazsın!"
 
VATANDAŞ, "TECAVÜZCÜ COŞKUN DEĞİLİZ"
Her hafta yaptıkları birbirinden ilginç basın açıklamalarıyla kamuoyundan tepki toplayanKartepe İnsan Hakları Derneği yine enteresan bir basın açıklamasına daha imza attı. Kartepe İnsan Hakları Derneği Başkanı Ali Akbaş bu seferKaramürsel sahillerine açılan Kadınlar Plajı'nı savundu. Savunmasını da 'Tecavüzcü Coşkun' maskesi takmış bir dernek üyesinin canlandırmasıyla yapan dernek üyelerine tepki ise, kimliğini açıklamak istemeyen bir vatandaş tarafından geldi. Dernek üyelerinin plajda kadınların yanında denize girenlerin tecavüzcü Coşkun tiplemesiyle eleştirdiğini gören bir vatandaş kendisini tutamadı ve dernek başkanının yanına gelerek, "Kadınların yanında giren herkese ‘Tecavüzcü Coşkun` benzetmesi yapamazsınız" dedi ve dediği gibi hızla oradan uzaklaştı. 
 
HOLLANDA'DAN MUHABİR GELDİ
Hiç beklemedikleri bir tepkiyle karşılaşan dernek üyeleri oldukça şaşırırken, yaşanan bir süre duraksamanın ardından basın açıklamasına devam edildi. Dernek başkanı Ali Akbaş yaptığı açıklamada, "Kadınlar Plajı takdir ettik, ancak bazı basın kuruluşları tarafından linç edildik. Basının söylemleri faşizandır. Siz kendi yaşam tarzınızı insanlara dayatıyorsunuz. Bazı insanlar teşhircidir, kendi vücudunun başkaları tarafından seyredilmesinden zevk duyar. Bu onun özgür tercihidir. Bir toplumda kendisini teşhir etmeyi sevenler olduğu gibi, yabancı gözlerden hoşlanmayanlar da vardır. Bu da özgür bir tercihtir" dedi. Öte yandan RTL televizyonundan Silvia Suzanne Brens da basın açıklamasını takip etti.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu 
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: “Hıdırellez, Mazlum Coğrafyaların da Baharı Olsun”
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Türk Ocağı 3 Mayıs Türkçüler Günü Mesajı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir İtfaiyesinden Site Sakinlerine Eğitim
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Mavi Kapaklar Umut Oluyor
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe, Görüşmelerini Sürdürüyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Kadınlar Korosu Baharı Şarkılarla Karşıladı