Kategoriler

Meydan

Utanç duvarı dünya gündeminde!

Dünyanın ve Avrupa’nın en büyük televizyonlarından biri olan Almanya merkezli RTL, Karamürsel Ereğli’ye gelerek çekim yaptı. RTL ekibi, kamuoyunda “2012 Model Utanç Duvarı” olarak bilinen, “Kadınları Toplum Tecrit Plajı” olarak da isimlendirilen plajda çekim yaptı. Vatandaşlarla görüştü.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, Karamürsel Belediyesi ile Ereğli sahilinde yaptığı “Kadınlar Plajı” yerel ve ulusal medyada pek çok habere konu olmuştu. Ereğli’deki Kadınlar Plajı’na,  Avrupa’nın en çok izlenen televizyon kanallarından biri olan RTL’den de haber yapmak için bir ekip geldi. Alman televizyoncular, Büyükşehir Belediyesi görevlileri tarafından plaja sokulmadı. Alman televizyoncular da plaj dışında röportajlar yaptı. Ereğli halkı ile görüştü.


50 YILLIK EVİMİZDEN ÇIKMAMIZI İSTİYORLAR
RTL televizyonu ekibi,  Kadınlar Plajı çevresinde evi olan vatandaşlarla röportaj yaptılar. Çevrede evi bulunan vatandaşlar, “Kimse bu plajı yaparken bize sormadı. Biz evimizin önünden, kocamızla, oğlumuzla denize giremez olduk. 50 yıldır burada oturuyoruz. Plajı destekleyenler, bizim evlerimizden de çıkmamızı istiyorlar. Büyükşehir’in yaptığı paravanlar yüzünden deniz manzaramız da kapandı” dediler. Ereğli’de yapılan çekimler, önümüzdeki günlerde RTL ekranlarında, dolayısıyla da Almanya başta olmak Avusturya,  İsviçre,  İsrail ve Hırvatistan ekranlarında yayınlanacak.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Erol Başkan’dan Yeni Uygulama
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Tahtalı ve Ekibi Yeni Muhtarları Ziyaret Etti
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Söğüt’ün Makamı Boş Kalmıyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği Üniversite Öğrencilerine Bilimsel Destek Oluyor
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
135 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi