Kategoriler

Meydan

Bu ailenin bir ferdi olmak gurur veriyor

AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı’nın bayramlaşmasına katılan Milletvekili Zeki Aygün, “Böyle bir ailenin ferdi olmak herkese nasip olmaz. Gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

 

AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı’nın bayramlaşması, ilçe binasında gerçekleştirildi. AK Parti Milletvekili Zeki Aygün’ün de katıldığı bayramlaşmaya; Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Başkanı Osman Badem ve ilçe yönetimi, meclis üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Sevil Özbek, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık, mahalle başkanları ve çok sayıda teşkilat üyesi katıldı.

HUZURUMUZ DAİM OLSUN

Bayramlaşma öncesinde açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Başkanı Osman Badem, “Güzel bir bayram sabahı hep beraberiz. Allah kardeşliğimizi, birliğimizi ve huzurumuzu daim eylesin. Güzel bir Ramazan ayını geride bıraktık. Sürekli olarak halkımızın içinde olmaya özen gösterdik. Rabbim tuttuğumuz oruçları, ettiğimiz duaları kabul etsin. Sizlerin, Körfezlilerin ve tüm Müslüman aleminin bayramı mübarek olsun” ifadelerini kullandı.

YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da konuşmasında özellikle Ortadoğu’da yaşanan zulme dikkat çekerek, “Rabbim, bu bayramları zalimin zulmü altındaki mazlumlara kurtuluş vesile kılsın” dedi. 11 ayın sultanını geride bıraktıklarını ve bayram sevinci yaşadıklarını belirten Başkan İsmail Baran, “Bayram bitecek, yine bu ülke için canla başla çalışacağız. Önümüzde yoğun süreçler var. Daha yapacak çok işimiz var” dedi.

MAZLUMUN YANINDAYIZ

“Zulüm ve zalimin kol gezdiği dünyada mağdurun ve mazlumun yanında yer alan bir milletin mensubu olmaktan şeref duyduk” diyen AK Parti Milletvekili Zeki Aygün, “Hakkın değil, gücün hâkim olduğu bir dünyada yaşıyoruz. Bu kadroların ne kadar önem taşıdığını da bugünü iyi yorumlamayarak görmek lazım. Çok büyük bir aileyiz. Bu ailenin içinde olmak herkese nasip olmaz. Tekrar bayramınız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.



Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
BAŞKAN SÖĞÜT: " GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ"
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
AK GENÇ İZMİT’TEN TÜRKİYE GENELİ ÜYE REKORU
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, GAZZE İLE KARDEŞ ŞEHİR PROTOKOLÜNÜ İMZALADI
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
GÜBRETAŞ İŞÇİLERİ GREVE BAŞLADI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Meydan Gazetesi’nden Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyareti
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Kocaeli'de Çıkan Orman Yangını Büyüyor
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Türkiye’nin En Büyük Çimento Markası Zirvedeki Yerini Koruyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Belediyespor Yüzme Takımından Milli Takıma 2 Sporcu
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, Körfezli Hacılarla Bir Araya Geldi
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Yaz Tatiline At Üstünde ‘Merhaba’ Dediler