Kategoriler

Meydan

Öztürk, ‘’Park sorunu Esnafı olumsuz etkiliyor’’

Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk, Körfez'de yaşanan park sorununun büyük sıkıntılar oluşturduğunu söyledi.

Özellikle Körfez'de ki hareketli caddelere gelişi güzel bir şekilde park edilen araçların büyük sıkıntı oluşturduğunu belirten Öztürk, yerel yönetimlerin bu duruma mutlaka çare bulmaları gerektiğini söyledi. Öztürk, " Körfez'in en hareketli ve ticaretin yoğunlukta yapıldığı caddelere araçların uzun süreli park etmeleri, çok büyük sıkıntı oluşturuyor.

Vatandaş, aracını getiriyor, caddeye parke ediyor, akşama kadar araç orada kalıyor. Bu durumda esas müşteri mağdur oluyor. Müşteri mağdur olunca esnaflar iş yapamaz duruma geliyor. Bu sıkıntı Ağadere Caddesi, Tuğrul Caddesi ve Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde  yaşanıyor. Buraların belirli süre ücretsiz, daha sonra ücretli hale getirilmesi gerekiyor. Bu durum için esnaflarımızın fikri alınmalıdır. Yerel yöneticiler yaptıkları veya yapacakları işlerde bizim fikrimize başvurması gerekiyor. Bu önemli konuya bu güne kadar dikkat edilmedi. Hal böyle olunca da yapılan işler verimli olmuyor."dedi.

Yahya Öztürk, otopark sorunları nedeniyle insanların ilçede alış-veriş yapmak yerine İzmit’e, hatta İstanbul’a gitmeyi tercih ettiğini, bu durmun esnafı zor durumda bıraktığını da sözlerine ekledi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
53 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
33 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu