Kategoriler

Meydan

DOĞAN’DAN BAYRAM’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İSU Genel Müdürüyken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine getirilen İlhan Bayram’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Oldukça sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Bayram’a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Doğan” sorumluluğu çok büyük olan Genel Sekreterlik görevine gelen Halil Beye görevinde başarılar diliyorum. Allah yardımcısı olsun. Büyükşehir Belediyemiz 2004 yılından beri şehrimizin gelişmesi için, çok daha çağdaş, çok daha yaşanabilir bir hale gelmesi için büyük bir hizmet mücadelesi vermektedir. Büyükşehir Belediye Başkanımızdan sonra en ağır yükü  Genel Sekreterlik makamı çekmektedir.

 

YAPILAN HİZMETLERDE HERKESİN KATKISI VAR

 

Yapılan hizmetlerde herkesin çok büyük gayreti var. Genel Sekreterliğin görevini, sorumluluğunu ve yükünün ağır olduğunu çok iyi bilenlerden biriyim.   Şehrin yönetiminde doğru işlerin yapılması, faydalı işlerin yapılması ve hukuk içerisinde olabilecek en iyi işlerin yapılması için çalışan bir ilçe belediyesiyiz. Dolayısıyla Büyükşehir Belediyelimizle çok yakın koordinasyon içerisinde bu işi yürütüyoruz. Şehirle iç içe iki belediyenin çalışması halkımız için bir avantajdır. İzmit’te başarılı çalışmalar yapılıyor. Bu başarı, iki belediyenin karşılıklı görev anlayışı içerisinde olmasıyla oluyor. Hedefimiz çok daha iyisini yapmaktır” dedi.

 

İZMİT, BİZİM VİTRİNİMİZ

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram da ziyaret için teşekkür ederek, “İzmit, Kocaeli’nin merkez ilçesi dolayısıyla bizim vitrinimiz. Bugüne kadar güzel hizmetler yapıldı, bundan sonra da aynı ekibin bir parçası olarak yine bu hizmetlere devam edeceğiz. Farklı düşünceler olabilir ama onlardan da güzellik çıkarılmasına gayret ediyoruz. Ana ilkemiz vatandaşlarımızın mutluluğudur” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
  İlimtepe 118. Sokakta Üstyapı Yenilendi
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: “Hizmetlerimizde Muhtarlarımızın İmzası Var”
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Doğusel: “Kocaeli, Deniz Turizmi Olanakları İçin Ar-Ge Çalışmalarına Ağırlık Vermelidir”
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
GAZ PEDALI TAKILI KALAN OTOMOBİL, BEBEK ARABASINA ÇARPTI: 2 YAŞINDAKİ BEBEK AĞIR YARALANDI
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
UYUŞTURUCU SEVKİYATI YAPAN ŞAHIS: "SEVKİYAT KARŞILIĞINDA 550 BİN TL VERİLECEĞİ SÖYLENDİ"