Kategoriler

Meydan

7 yıllık hizmeti Güvenle taçlandırdılar

Körfez Tütünçiftlik Esentepe Mahallesi Çenedağ Caddesi Numara 59’da 2010 yılından bu yana oto kiralama, oto alım satım ve yıkama hizmetleri veren Zaman Otomotiv ve Rent A Car, 7 yıllık tecrübesini güven ve garantili hizmetle taçlandırdı.



Onur Zaman’ın sahibi olduğu Zaman Otomotiv, verdiği oto alım-satım hizmeti ile birlikte oto kiralamada, son model otomobillerle, VİP araç, arazi araçları, günlük, haftalık, aylık oto kiralama hizmetiyle sektörde yer aldı. 26 otomobil ile oto kiralamada kalabalık araç sayısıyla hizmet veren Zaman Otomotiv, verdiği tüm araçlarını garantili ve kaskolu olarak teslim ediyor.

Oto alım-satımında da verdiği 2. El araçlarda garantili satış yapan Onur Zaman, bu güne kadar hiçbir sorun yaşamadan hizmet verdiklerini, bunun da temelinde karşılıklı güvenin yer almasından kaynaklandığını söylüyor.

Oto yıkama

Onur Zaman, otomobil hizmetleri ile 7 yıldır içli-dışlı olduklarını ve bu mesleği severek yaptıklarını ifade ederek, ‘’4 personelimle alım, satım, kiralamanın yanı sıra Körfez Endüstri Meslek Lisesi arkasındaki iş yerimizde son teknoloji ile araçların iç, dış temizliğini de yapıyoruz. Diğer hizmet alanlarında olduğu gibi temizlik konusunda da müşterilerimiz güvenle araçlarını teslim edebilirler. Bundan önce uzun yıllar yurt dışında pazarlama hizmeti de yaptım ve müşteri ne ister, ne bekler biliyorum. Bu nedenle de bize gelen müşteri kesinlikle pişman olmaz ve en iyi hizmeti, güvenle alır’’ dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
VALİ YAVUZ: "SAĞLIK TURİZMİNDE GİDEREK ÖNEMLİ YERE GELDİK"
GÜNDEM
26 Kez Görüntülendi.
Otomobil 10 Metrelik İstinat Duvarından Uçtu: 5 Ağır Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
KO-MEK İlçe Sergileri Heyecanı Başlıyor
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Emlak Kulübü, Kuruluşunun 2. Yılını Coşkuyla Kutladı
GÜNDEM
43 Kez Görüntülendi.
Söğüt: "Tüm Kamu Kurumları İle İş Birliği İçinde Olacağız"
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Ben, Sen Yok Biz Varız
GÜNDEM
40 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu