Kategoriler

Meydan

KATIRCIOĞLU; “44. KÖRFEZ ALTIN KİRAZ FESTİVALİ” EĞLENCENİN ADI

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı ve Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Körfez Belediyesi 44. Altın Kiraz Festivalinin Yarımca Sahilindeki 3. Gün etkinliklerine katıldı.

 Etkinliklerde çocuklarla uçurtma uçuran Katırcıoğlu, Akşam En İyi Kiraz üreticilerine plaket takdimi ve Mustafa Ceceli konserine katıldı.

Körfez Belediyesi tarafından bu yıl gerçekleştirilen 44. Altın Kiraz Festivali kapsamında Yarımca sahilinde gerçekleştirilen Uçurtma Şenliğinde renkli görüntüler vardı. Uçurtma etkinliğine; TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı ve Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, AK Parti Körfez Kadın Kolları Başkanı Sevil Özbek, Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık ve çok sayıda çocuk katıldı.

ÇOCUKLARLA UÇURTMA UÇURDU, PENALTI ATTI

Körfez Belediyesi 44. Altın Kiraz Festivalinin Yarımca Sahilindeki 3. Gün Etkinliklerinde çocuklarla uçurtma uçuran Katırcıoğlu, spor müsabakalarında çocuklarla penaltı atışlarına katıldı. Katırcıoğlu, ilk şutunda fileleri dalgalandırdı. Penaltı atışları sonrasında, Radiye Sezer Katırcıoğlu ve İsmail Baran çocuklara futbol topu dağıttı.

EN İYİ KİRAZ YETİŞTİRİCİLERİNE ÖDÜL

Katırcıoğlu, Konser öncesinde milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, en iyi kiraz yetiştiricilerine ödülleri verildi. Ödül alan kiraz yetiştiricilerini temsilen iki isme plaketleri takdim edildi. Daha sonra ise Mustafa Ceceli’ye hem kiraz hem de kiraz maketi takdim edildi. Kısa bir konuşma yapan AK Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu da gençliğe yönelik yatırımları ve etkinliklerinden dolayı Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkür etti.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
93 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
59 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu