Kategoriler

Meydan

DOĞAN, SONUNA KADAR KOCAELİSPOR’UN YANINDAYIM

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, her zaman Kocaelispor’a destek olacaklarını söyledi. Başkan Doğan, Kocaelispor yönetim kurulunun organize ettiği ve yeşil-siyahlıların sesinin duyurulmasının amaçlandığı yürüyüşe katılarak” Bu yürüyüş bir devin yeniden ayağa kalkışının göstergesidir. Kocaelispor’un İzmit’te ne kadar önemli olduğu görüldü. Bu takıma büyük bir moral kaynağı oldu. Birliktelik bu kentin Kocaelispor sevdasını gösteriyor.

GÖSTERMELİK DEĞİL

Bu kent bu takıma sonuna kadar sahip çıkan insanların kenti. Ben öyle yarı yola kadar yürüyüp göstermelik destek verenleri kastetmiyorum. Kocaelispor’un verilen mücadelede sonuna kadar yanında olacaklara ihtiyacı var” dedi.

Kocaelispor’u içinde bulunduğu kötü durumdan kurtarıp yeniden ayağa kaldırmak için harekete geçen yönetim kurulu üyelerinin imza attığı bu önemli etkinliğe destek veren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’da “ İyi günde de kötü günde de takımın her zaman yanında olmaya devam edeceğim” şeklinde konuştu.

Merkez Bankası`ndan başlayan yürüyüş, “İzmit uyuma takımına sahip çık” tezahüratlarıyla Anıt Park`a kadar sürdü. Yürüyüşün sonuna kadar kalarak taraftardan desteğini esirgemeyen Başkan Doğan, “İzmit’in Kocaeli’nin bu takıma büyük borcu var” dedi.

KATILIM YÜKSEKTİ

Kocaelispor yönetiminin 5 bin adet bastırdığı ve daha sonraki etaplarla birlikte 41 bin adet satmayı planladığı “Vefa” tişörtler büyük ilgi gördü. Yürüyüşe katılan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’da  “Vefa” tişörtlerinden giyerek satın aldığı tişörtlerden halka dağıtmayı da ihmal etmedi. Yeşil-siyahlı taraftarlar, Başkan Doğan’a büyük ilgi göstererek, desteğinden dolayı teşekkür ettiler.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Üzerinden 53 Sikke Çıktı
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
YHT’nin Sivas’a Yapılan İlk Direkt Seferine Selvi de Katıldı
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “Ortak Akılla Yönetmeye Devam Edeceğiz”
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Hıdırellez Bayramı, Kocaeli’de Ritüellerle Kutlandı
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, “KÖRFEZ İÇİN GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Yanan Çöp Konteynerine Zabıta Müdahale Etti
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Profesyonel Danışmanlık Merkezi Derince’de Hizmete Açıldı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İYİ Parti’de Yönetimler Yeniden Yapılandırılacak
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
CANLARINI HİÇE SAYIP MOTOSİKLETE 5 KİŞİ BİNDİLER
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
DÜNYANIN GÖZÜ BU TATBİKATTA OLACAK