Kategoriler

Meydan

Ceyhan’dan Sözcü’ye tekzip

Sözcü Gazetesi tarafından 6 Haziran 2017 tarihinde yapılan “Mobilyalar AKP’li Başkan’dan” haberine AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan'dan tekzip geldi


Bugün gazetenin 5. Sayfasında  yayınlanan tekzip metninde, “Müvekkil AK Parti Kocaeli İl Başkanı olup, Şubat 2015 tarihinden beri bu görevi başarı ile sürdürmektedir.06.06.17 tarihinde Sözcü gazetesinde yer alan “Mobilyalar AKP’li Başkan’dan” başlıklı haber kamuoyunu bilgilendirme amacıyla yapılmamış olup gerçeğe aykırıdır.Bu haber ile amaçlanan müvekkilin kişilik haklarını ihlal ederek, kamuoyu önünde kendisini zor durumda bırakmaktır. Müvekkil haberde iddia edildiği gibi Kocaeli’nde onlarca kamu kurumuna 10 Milyon değerinde herhangi bir satış söz konusu olmamıştır. Kaldı ki müvekkil il başkanı olmadan önce Kocaeli’de kamuya mal satmayacağını basın yolu ile kamuoyuna deklare etmiştir.

 

“SÖZ KONUSU HABERE İTİBAR EDİLMEMELİ”

Haberi yapan muhabir yaklaşık 20 gün önce müvekkili arayarak bu iddiaları sormuştur.Cevap olarak kendisine böyle bir satışın olmadığını, maden bu iddiada bulunuyorsunuz, iddianızı ispatlamakla mükellefsiniz.Varsa Kocaeli’de kamuya satılmış ilgili firmamızca kesilmiş faturaları ibraz etmek durumunda kalırsınız denmiştir.Aradan geçen sürede iddiasını ispatlayacak delil bulamayan muhabir işin kolayına kaçarak iftira atmayı ve müvekkilin kullanmadığı cümleleri o söylemiş gibi gerçeğe aykırı şekilde yazmayı seçmiştir.İşbu sebeplerle gerçekleri yansıtmayan ve yanlış bilgilendirici söz konusu habere hiçbir şekilde itibar edilmemesi gerektiğini kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz” ifadelerine yer verildi. 

 

 

İŞTE SÖZCÜ'DE YER ALAN TEKZİP METNİ



Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
Büyükşehir’in “Çiftçi Şenliği” Başlıyor
GÜNDEM
Başkan Gökçe: Çenesuyu Hak Ettiği Değeri Kazanacak
GÜNDEM
Yol Bakım Timi Kocaeli’nin Her Yerinde
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
  Büyükşehir Oda Orkestrası 13 Mayıs’ta; Klasik Müzik Sevenlerle Buluşacak
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Derince Meclisi’nde 10 Gündem Maddesi Görüşüldü
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Başkan Kocaman Mutluluklara Ortak Oluyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Ormanlık Alanlara Girişlerde Kısıtlamalar Getirilecek
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Söğüt’ten Umre Ziyaretleri
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Türkiye Nüfusunun Yüzde 2,1'i Taşıyıcı, En Çok Bu Bölgede Görülüyor
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
KÖRFEZ’DE 2023 YILI BÜTÇE KESİN HESABI KABUL EDİLDİ