Kategoriler

Meydan

Kağıtsporlu karateciler Deaflympics 2017’de tarihe geçti

İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’nda Büyükşehir Kağıtsporlu karateciler tarihe geçti

   

 

Samsun’da devam eden İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’nda (Deaflympics 2017) Kocaeli Büyükşehir Kağıtsporlu karateciler göğsümüzü kabarttı. Kağıtsporlu karatecilerin aldığı başarılar spor camiasından büyük övgü aldı.

 

KATA’DA TAKİM HALİNDE ŞAMPİYONLUK

Büyükşehir Kağıtsporlu Burak Mert Can ve Fatih Çiçek’in aralarında olduğu erkek kata milli takımımız turnuvada şampiyon oldu. 19 ülkeden ve 120 sporcunun katıldığı karate müsabakalarında alınan bu şampiyonluk, aynı zamanda Türkiye'nin takım kata dalında kazandığı ilk Deaflympics şampiyonluğu olarak tarihe geçti.


 

BAŞARILI MAÇLAR ÇIKARDILAR

Ülkemizde devam eden ve dünyanın sayılı spor organizasyonlarından Deaflympics 2017’de Büyükşehir Kağıtsporlu karatecilerimiz başarılı maçlar çıkardı. 60 kilo Kumite’de Burak Mert 3. olarak bronz madalya kazanırken Ferdi Kata’da ise ikincilik kürsüsüne çıkmayı başardı. Öte yandan ferdi Kata’da Fatih Çiçek ise yine bronz madalyanın sahibi oldu.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
Kocaeli Meydan Gazetesi’nden Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyareti
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Kocaeli'de Çıkan Orman Yangını Büyüyor
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Türkiye’nin En Büyük Çimento Markası Zirvedeki Yerini Koruyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Belediyespor Yüzme Takımından Milli Takıma 2 Sporcu
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, Körfezli Hacılarla Bir Araya Geldi
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Yaz Tatiline At Üstünde ‘Merhaba’ Dediler
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
İzmit’in Kalbi Bu Meydanda Atıyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Gölcük Meslek Yüksekokulu'ndan Erasmus Başarısı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Yol Çizgileri İle Ulaşım Güvenli Hale Geliyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Dilovası Belediyesi Temmuz Meclis Toplantısı Yapıldı