Kategoriler

Meydan

Doğan: Türkiye Ulaşımda Çağ Atladı

Devlet Demiryolları 1.Bölge Müdürü Hasan Gedikli, İzmit Gar Müdürü Hüseyin Doğan, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Mustafa Yaman ve mahalle sakinleri, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret ettiler.

Başkan Doğan’a yürütülmekte olan hızlı tren projesi hakkında detaylı bilgi veren Devlet Demiryolları 1.Bölge Müdürü Hasan Gedikli, toplantıda bulunan mahalle sakinlerinin de görüşlerini aldı. Karşılıklı fikir alışverişi içerisinde geçen ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Doğan, şehirle ilgili önemli projelerin taraflarla mutlaka paylaşılması gerektiğine inandığını söyledi.
ÇALIŞMALARIN TAKİPÇİSİYİZ
“Türkiye ulaşımda çağ atlıyor. Denizyolu, karayolu, hava yollarında yapılan çalışmalarda ileri dünya ülkeleri ile yarışır durumda olduk” diyen Başkan Doğan, yapılan çalışmaların kazaları da en aza indirmeyi hedefleyen bir sistemle yürütüldüğüne dikkat çekti.
Devlet Demir Yolları tarafından yürütülen hızlı tren projesinin şehrimizde de hızla devam ettiğini ifade eden Doğan “ hızlı tren projesi hakkında Bölge Müdürümüz Hasan Gedikli ile sık sık görüşüyor ve fikir alışverişinde bulunuyoruz. Hızlı tren projesi kapsamında ilimizden geçecek demiryolu için geçiş bölgesinde yaşan vatandaşlarımızın zaman zaman istek ve şikayetleri oluyor. Bu konuları ilk ağızdan yetkililere ulaştırıyoruz. Bu ziyarette vatandaşlarımızın talep istek ve şikayetleri ilettik’’dedi
MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKANA TEŞEKKÜR
Devlet Demiryolları 1.Bölge Müdürü Hasan Gedikli ve İzmit Gar Müdürü Hüseyin Doğan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı makamında ziyareti esnasında Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Mustafa Yaman ve mahalle sakinleri ziyarette hızlı tren projesinde hakkındaki istek ve talepleri ilettiler.

Cumhuriyet Mahallesi’nin ortasından geçen hızlı tren dolayısıyla mevcut üst geçitlerin yıkılacağı ve bunun bölgede sıkıntı yaratacağını birinci ağızdan yetkililere ileten mahalle sakinleri başka bir noktada üst geçit yapılmasını istediler. Mahalle sakinlerinin isteklerini takip edeceğini belirten Başkan Doğan’a Cumhuriyet Mahallesi sakinleri teşekkür ettiler

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
440 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
33 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor