Kategoriler

Meydan

Aşk engel tanımadı

Görme engelli iki sporcu, görmeden sevdi, Kaçarak evlendiler.


 

Körfez Tütünçiftlik’te oturan ve ikisi de sporcu olan görme engelli iki genç, birbirlerini önce sosyal paylaşım sitesinde tanıdılar, daha sonra görmeden sevdi ve evlenmeye karar verdiler. Ailelerin kabul etmeyeceğinden korkan iki genç, kaçarak mutlu yuvalarını kurma yolunda ilk adımlarını attılar.

Körfez’de oturan ve Ankara Yenimahalle Belediyesi Atletizm Takımı’nda yer alan Buse Aras (26) ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Judo takımında yer alan Lokman Artan (29), sosyal paylaşım sitesinde birbirleriyle tanıştılar. Klevye başında başlayan tanışma daha sonra buluşmaya dönüştü ve iki genç sporcu, görme engellerine rağmen aşık oldular.

İki genç bu aşklarını evlilikle taçlandırmak istediklerinde Buse Aras, ailesinin buna karşı olacağını söyledi. Engel tanımayan aşıklar, Buse’nin Ankara’da arkadaşlarının yanına ziyarete gittiği tarihi belirlediler ve Lokman 4 arkadaşını da yanına alarak sevdiği kızı kaçırdı.

Kaçışlarından bir gün sonra durumdan haberdar olan aileler, daha fazla gençlere engel olmak istemediler ve gençlerin evliliklerine onay verdiler. Körfez İlçe Tütünçiftlik Karakolu’nda hızlı şekilde işlemleri tamamlanan ve ailenin şikayetini geri çekmesiyle ifadeleri alınan gençler, Kurban Bayramı’ndan sonra düğün yapmak üzere tarih belirleyerek hazırlıklara başladılar.


Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
107 Emekliyi Dolandıran Çete Çökertildi : 7 Kişi Tutuklandı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
"Bu Hepimize Bebekken Yapılan 40 Mevlididir"
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den Kadınlara Özel Sağlıklı Yaşam Etkinliği
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
MHP Kocaeli Teşkilatından Ankara’ya Anlamlı Çıkarma
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Gençlere Online Staj İmkânı
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
Muhtar’dan Şehit Kütüphanelerine 1000 Kitaplık Anlamlı Bağış
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
“Bir Gülüşün Yeter Anne”
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den Kurban Kesim Elemanı Kursu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’nin Su Sporlarındaki Yol Haritası Belirlendi
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Çınar Çocuk Evleri’nde Anneler Günü Coşkusu!