Kategoriler

Meydan

Aşk engel tanımadı

Görme engelli iki sporcu, görmeden sevdi, Kaçarak evlendiler.


 

Körfez Tütünçiftlik’te oturan ve ikisi de sporcu olan görme engelli iki genç, birbirlerini önce sosyal paylaşım sitesinde tanıdılar, daha sonra görmeden sevdi ve evlenmeye karar verdiler. Ailelerin kabul etmeyeceğinden korkan iki genç, kaçarak mutlu yuvalarını kurma yolunda ilk adımlarını attılar.

Körfez’de oturan ve Ankara Yenimahalle Belediyesi Atletizm Takımı’nda yer alan Buse Aras (26) ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Judo takımında yer alan Lokman Artan (29), sosyal paylaşım sitesinde birbirleriyle tanıştılar. Klevye başında başlayan tanışma daha sonra buluşmaya dönüştü ve iki genç sporcu, görme engellerine rağmen aşık oldular.

İki genç bu aşklarını evlilikle taçlandırmak istediklerinde Buse Aras, ailesinin buna karşı olacağını söyledi. Engel tanımayan aşıklar, Buse’nin Ankara’da arkadaşlarının yanına ziyarete gittiği tarihi belirlediler ve Lokman 4 arkadaşını da yanına alarak sevdiği kızı kaçırdı.

Kaçışlarından bir gün sonra durumdan haberdar olan aileler, daha fazla gençlere engel olmak istemediler ve gençlerin evliliklerine onay verdiler. Körfez İlçe Tütünçiftlik Karakolu’nda hızlı şekilde işlemleri tamamlanan ve ailenin şikayetini geri çekmesiyle ifadeleri alınan gençler, Kurban Bayramı’ndan sonra düğün yapmak üzere tarih belirleyerek hazırlıklara başladılar.


Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
48 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu