Kategoriler

Meydan

Tuna, ‘’Kaliteli ve iddialı Takım kuruyoruz’’

Taşköprü Birlikspor Kulüp Başkanı Orhan Tuna, yeni kurulan bir takım olmalarına rağmen başarılara imza attıklarını ve bundan sonra da daha kaliteli ve iddialı takımlar kuracaklarını söyledi.


Orhan Tuna açıklamasında, ‘’2015 yılında camiamızın zincirlerini kırarak temelini attığımız Taşköprü Birlikspor’umuza gözümüz gibi bakıyoruz. Bu sağlam temelin üzerine yeni katlar ekleyerek, uzun yıllar bölgeye ve spora hizmet edecek bir yapı oluşturmaya çalışıyoruz. Bir taraftan her sezon kaliteli ve iddialı bir takım oluşturarak Taşköprü’müzün adını, Kocaeli’nin her köşesine duyuruyor, bir taraftan da alt yapı takımlarımızla geleceğimiz olan gençlerimizi günümüzün en büyük sorunu olan kötü alışkanlıklardan bir nebze uzaklaştırmaya çalışıyoruz. Sabahtan akşama kadar bilgisayar başında olan gençlerimizi bir nebze de olsa hayata döndürmeye çalışıyoruz. Her genç futbolcu olacak diye bir kural yok, amacımız en azından spor yapmalarını, sporun disiplini içinde, sağlıklı şekilde yoğrulmalarını sağlamaktır’’ dedi.


Tuna, spora ciddiyetle eğildiklerini de ifade ederek, ‘’İşimizi düğün yapmaya çalışıyoruz. Gençlerimizin başında UEFA lisanslı iki hocamız bulunuyor. A takımımıza Mehmet Atay, alt yapı takımlarına İsmail Caferoğlu eşlik ediyor. Geçtiğimiz sezon A takımla beraber 5 alt yapı katagorisinde ligi tamamladık. Bu sezon kaldığımız yerden üzerine koyarak devam edeceğiz. İnşallah bu sezon takımımız  30 Eylül’de lige başlayacak. Tüm camiamızı maçlarımıza bekliyoruz. Küfürden, kargaşadan uzak şenlik havasında tribünler temenni ediyorum . Sporun, rekabetten önce centilmenlik yarışması olduğunun unutulmamasını istiyoruz. Bu hizmetleri yürütürken bizlere destek olan camiamıza teşekkür ediyoruz’’ dedi.


Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Erol Başkan’dan Yeni Uygulama
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Tahtalı ve Ekibi Yeni Muhtarları Ziyaret Etti
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Söğüt’ün Makamı Boş Kalmıyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği Üniversite Öğrencilerine Bilimsel Destek Oluyor
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
135 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi