Kategoriler

Meydan

Başkan Baran Barbaros Mahallesi Halkını Dinledi

Körfez’de söz sırası Barbaros Mahallesi’ndeydi.


Barbaros Mahallesi’nde vatandaşlarla birlikte düzenlenen toplantıda konuşan Başkan İsmail Baran, alt yapı konusunda 1 ay içinde adımlar atılacağını belirtirken, kapalı pazar konusunda müjdeli haberi verdi; “Proje kısa sürede hazırlanacak” dedi

 

Körfez’de mahallelerde belirli aralıklar düzenlenen koordinasyon toplantısının son adresi Barbaros Mahallesi oldu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıya; Körfez Kaymakamlığı’na vekalet eden Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlçe Garnizon Komutanı Cem Erduvanİlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, kurum müdürleri, muhtarlar ve STK temsilcileri katıldı.

PAZAR İÇİN MÜJDEYİ VERDİ

Toplantının açılışında konuşan Başkan İsmail Baran, Barbaros Mahallesi’nde bir çok hizmetin hayata geçirildiğini belirterek, yaşanan sıkıntıları bildikleri ve takipçisi olduklarını söyledi. Mahallede pazar yeri konusunda bir çalışma olduğunu belirten Başkan İsmail Baran, “Kapalı pazar projemiz devam ediyor. En kısa süre içerisinde adım atılacak. Proje hazırlanacak ve çalışmalar başlayacak” ifadelerini kullandı.

1-2 AY İÇİNDE BAŞLAYACAK

Alt yapı noktasında da 1-2 ay içerisinde Körfez genelinde bir çalışma başlatılacağını belirten Başkan İsmail Baran, “Birçok mahallede yağmur suyu ve alt yapı konusunda eksiklikler var. Bununla ilgili İSU ile çalışmamız olacak. İhale yapıldı. Bayram sonrasında program çerçevesinde çalışmalar başlayacak. Bu çalışmayı tüm kurumlarla koordineli olarak yürütmek için uğraş veriyoruz. SEDAŞ’ın elektriği yer altına alması konusunda da gayretimiz var” dedi.

TEK TEK SÖZ ALDILAR

Yapılan konuşmaların ardından vatandaşlar tek tek söz aldı, gördükleri eksiklikler ve yaşadıkları sıkıntılar hakkında bilgiler aktardı. Asayiş yönünden parkların güvenliği ve okul çıkışları için ek önlem isteyen 

 

Körfez Kaymakamlığı’na vekalet eden Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, vatandaşların sorularını tek tek cevapladı.

 Körfez’de mahallelerde belirli aralıklar düzenlenen koordinasyon toplantısının son adresi Barbaros Mahallesi oldu. Vatandaşlar toplantıya ilgi gösterdi.

Yapılan konuşmaların ardından vatandaşlar tek tek söz aldı, gördükleri eksiklikler ve yaşadıkları sıkıntılar hakkında bilgiler aktardı.

 

 

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Tebrik Ziyaretleri
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Vali Yardımcıları Bu Hafta 30 Haneyle Hemhal Oldular
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Efe Hakkında Disiplin Soruşturması Başlatıldı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Körfez Belediyesi Genç Kızlar Voleybol Turnuvası Düzenledi
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Bıyık, Gebze Belediyeler Birliği Başkanı Oldu
GÜNDEM
43 Kez Görüntülendi.
Yarımcalılar, Bu Kez Söğüt’e Gitti