Kategoriler

Meydan

KO-MEK AİLESİNDEN ANLAMLI ZİYARET

Meslek ve sanat eğitimlerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri ile her zaman kursiyerlerinin yanında olan KO-MEK şehit ailelerini ve yaşlı kursiyerlerini unutmadı

Pazartesi

Kurulduğu günden itibaren yürüttüğü birçok başarılı sosyal sorumluluk projeleri ile sadece meslek ve sanat eğitim kursu olmadığını kanıtlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları şehit ailelerini ve yaşlı kursiyerlerini unutmadı. 44 kurs merkezinde görev yapan idareciler ve Usta Öğreticilerden oluşan ziyaretçiler öncelikle ilçelerinde daha önceden belirledikleri 200 eve ziyaret gerçekleştirdi.

KAHRAMANLARIN AİLELERİ UNUTULMADI

KO-MEK Usta Öğreticileri ilk ziyareti Maçka Şehidi Uzman Çavuş Osmangazi Çetinöz Körfez Sipahilerde bulunan evine yaptı. Baba Kerim Çetinöz ve Anne Huriye Çetinöz’ün şehit oğulları Osmangazi’nin anılarının anlatıldığı ziyarette duygu dolu anlar yaşandı. Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren çift KO-MEK ailesine teşekkür etti. Ziyaret sonrasında KO-MEK kursiyerleri tarafından yapılan el sanatları işlemesi Türk Bayrağı hediye edildi. Daha sonra Kayseri Şehidi Er Raşit Yücel Körfez Fatih mahallesinde bulunan evini ziyaret eden usta öğreticiler ve kursiyerler sonrasında da kayseri şehidi Muharebe Onbaşı Abdulsamet Özen’in Yeniyalı Mahallesinde bulunan evini ziyaret ederek hem hüzünlerine hem de anılarına ortak oldular.

HASTA VE YAŞLILARA MORAL OLDULAR

KO-MEK ailesi mahalle de yaşayan yaşlı ve hastaları da unutmadı. Hasta ve yaşlılara moral olan KO-MEK ziyaretlerde gerçekleştirdiği hoş sohbetlerle renkli görüntüler oluşturdu. Kuruçeşme KO-MEK idarecileri ve Usta Öğreticileri mefruşat kursiyeri 76 yaşındaki Ayşe Bülbülü ziyaret ederken Mevlana KO-MEK Usta Öğreticileri ise 79 yaşındaki emekli öğretmen ve aynı zamanda KO-MEK kursiyeri Fail Giray’i ziyaret ederek bayramın sevincini birlikte yaşadılar. Çeşitli hediyelerle ev ziyaretlerini gerçekleştiren KO-MEK Ailesi bu bayramda da farklı bir projeye imza atarak her kesimin gönlünü kazanmış oldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Baraçlı’dan Dev Projeye Gece Takibi
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Vali İlhami Aktaş, TEKNOFEST Yarışmaları Final Programına Katıldı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Başkan Ömeroğlu Mimar Sinan Mahallesi’nde Vatandaşlarla Buluştu
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Yeşilin Kalbinin Attığı Fuara Büyükşehir Damgası
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
Körfez’de “Mahallede GençİZ” Coşkusu
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Kent Meydanı, 12 Dev Adam'ın Final Heyecanına Sahne Oldu
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Körfez U20 15’li Ragbide Şampiyonluğa Koşuyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Özel Bireyler Sakal-I Şerif’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
“Başarıya Giden Yol, Gayretin İnşasıdır”
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Alternatif Yollarla Daha Sağlıklı Ulaşım