Kategoriler

Meydan

HASAN SERT BİSİKLETSEVERLER TARAFINDAN ANILDI

  Bisiklet sporuna büyük emek veren, ilimize bu sporun yerleşmesini sağlayan ve geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitiren Hasan Sert, ölümünün 7’ıncı yıl dönümünde bisikletseverler tarafından İzmit Belediyesi tarafından yapılan Hasan Sert anıtının önünde düzenlenen törenle anıldı.

 

 

İzmit’te bisiklet sporunun yerleşmesini sağlayan bir dönem Bisiklet Federasyonu’nda yöneticilik yapan Hasan Sert, 12 Eylül 2010 tarihinde görevli olarak bulunduğu Romanya’da kaza geçirerek hayatını kaybetmişti. İzmit Belediyesi ve Sert ailesi tarafından 65 yaşında vefat eden Hasan Sert’i ölümünün 7’ıncı yıl dönümünde anma programı gerçekleştirildi. Yahya Kaptan’da bulunan Bisiklet Eğitim Merkezi’nde gerçekleşen törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Bisiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve İzmit Belediye Başkan Danışmanı  Zeki Kutlu, BESYO eski Müdürü Prof. Dr. Yavuz Taşkıran, Sert ailesi ve ilimizde bisiklet sporuyla ilgilenen sporcular katıldı.

DOĞAN’A TEŞEKKÜR


Yahya Kaptan Bisiklet Eğitim Merkezi’nde toplanan sporcular bisiklet turu attıktan sonra, Ardından konuşan Hasan Sert’in kardeşi Hüseyin Sert, katılımcılara teşekkür etti. Sert, “Özellikle İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’a ayrıca teşekkür ediyorum. Ağabeyim Türk Bisiklet Tarihine damga vurmuş milli sporcularımızdan birisidir. İzmit Belediyesi’nin katkılarıyla ağabeyimi ölümünün 7’ıncı yılında andık. Katılan sporcu gençlerimize de çok teşekkür ediyorum. Vefat etmiş milli sporcularımız, gençliğinde emek sarf etmiş olanlara bir ahde vefa şeklinde hatırlanmasını, onlar adına yarışmalar ve müze yapılmasını arzu ediyorum” dedi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Yavuz Çifti, ÖNEM Projesi Kapsamında Çocuklarla Bir Araya Geldiler
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Sevindikli’de Gönüllü Eller 30 Kilo Atık Topladı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den Resmi Yazışma Kuralları Eğitimi
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Allak, Belediye Başkanı Ömeroğlu’nu Ağırladı
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Sporcuları 7 Madalya Birden Getirdi
GÜNDEM
47 Kez Görüntülendi.
İşadamının Feci Ölümü Güvenlik Kamerasında
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Eski İl Başkanı Ellibeş’i Ağırladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Çocuklara Çevre Bilinci Aşıladı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’in “Çiftçi Şenliği” Başlıyor
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Çenesuyu Hak Ettiği Değeri Kazanacak