Kategoriler

Meydan

BAŞKAN BULUT;“DERNEKLERİMİZ KÜLTÜREL MOZAİĞİMİZDİR”

Marmara Mardinliler Sosyal Yardımlaşma Derneği’nde gerçekleştirilen istişare toplantısında sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut önemli mesajlar verdi

“Değerlerimiz yaşatılıyor”

Sivil toplum kuruluşlarıyla istişareye büyük önem veren Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, bu kez Marmara Mardinliler Sosyal Yardımlaşma Derneği’nde gerçekleşen programda ilçede faaliyetlerini sürdüren dernek başkanları ve yöneticileri ile bir araya geldi. Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm, Derince Kent Konseyi Başkanı Hasan Malo, belediye meclis üyesi Nurhan Baytak ve mahalle muhtarlarının da yer aldığı toplantıda konuşan Başkan Bulut, “Derneklerimiz, ülkemizin kültürel zenginliklerini yansıtan bir mozaiktir. Marmara Mardinliler Sosyal Yardımlaşma Derneği’miz de bu zenginliğin önemli parçalarından birisi. Derneklerimizin böyle toplantılarda bir araya gelişiyle birlikte ülkemizi yansıtan güzel bir kompozisyon ortaya çıkıyor. Hem kültürel değerlerimiz yaşatılıyor hem de toplumumuzla aramızda bir köprü oluşuyor” dedi.

Projeler bir bir hayata geçiyor

Yapılan çalışmalarda istişareye önem verdiğini aktaran Başkan Bulut, “Toplumumuzun farklı kesimleriyle istişarede bulunmaya büyük önem gösteriyoruz. Bu anlamda sivil toplum kuruluşlarımızla çeşitli toplantılarda bir araya geldik. Projelerimize ve çalışmalarımıza sizlerin de fikirlerini alarak yön verdik. Sizlerin eleştirileri ve önerileri bizler için büyük önem arz ediyor” dedi. Derince’ye değer katacak projelerin de bir bir hayata geçtiğini belirten Bulut, “Kapalı Yüzme Havuzu, Yelken Kültür Merkezi Kafe ve Restaurant, İshakçılar’da Spor Kompleksi ve Kültür Merkezi, yine mahallelerimizi birbirine bağlayan viyadüklerimiz gibi önemli çalışmalarımızı hizmete sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bunun yanında 1071 Anadolu Kültür Merkezi ve Er Meydanı projelerimizin inşa çalışmaları devam ediyor. Yenikent’te inşa edeceğimiz Hoca Ahmet Yesevi Camii’nin ihalesi de 21 Eylül’de gerçekleşecek. Tüm hizmetlerimiz ilçemiz ve halkımız için” diye konuştu.

“Altyapı çalışması zorlu bir süreçtir”

Toplantıda Derince genelinde yapılan altyapı ve üstyapı çalışmalarına da değinen Başkan Bulut, “Altyapı ve üstyapı maliyetleri olarak baktığımızda ilçemizde yaklaşık 200 milyon TL’lik bir yatırım gerçekleştiriliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ve İSU Genel Müdürlüğü’müz ile yapılan ortak çalışmalar çerçevesinde cadde ve sokaklarımızın hem altyapısının hem de üstyapısının yenilenmesi noktasında yoğun mesai harcanıyor. İçmesuyu, yağmursuyu ve kanalizasyon hatlarının yenilenmesi işleminin ardından altyapısı tamamlanan yollarımızda asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. Altyapı çalışması zorlu bir süreç. Bir belediye başkanının kolay kolay cesaret edebileceği bir proje değil. Fakat biz bu cesareti halkımızın sağlığı için gösterdik. Yapılan yollarımız hem altyapısıyla hem de üstyapısıyla tertemiz bir görünüme kavuştu” dedi.

BASKAN: Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Marmara Mardinliler Sosyal Yardımlaşma Derneği’nde düzenlenen toplantıda ilçede yapılan projelerle ilgili bilgilendirmede bulundu.

DERNEK: Marmara Mardinliler Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin düzenlediği programda Derince’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları bir araya geldi.

MARDIN: Marmara Mardinliler Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ekrem Güneri, konuklara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

SELAMLAMA: Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, program öncesinde konuklarla tek tek selamlaştı.

TOPLANTI: Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ilçeye değer katacak projelerin bir bir hayata geçtiğini belirtti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
VALİ YAVUZ: "SAĞLIK TURİZMİNDE GİDEREK ÖNEMLİ YERE GELDİK"
GÜNDEM
26 Kez Görüntülendi.
Otomobil 10 Metrelik İstinat Duvarından Uçtu: 5 Ağır Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
KO-MEK İlçe Sergileri Heyecanı Başlıyor
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Emlak Kulübü, Kuruluşunun 2. Yılını Coşkuyla Kutladı
GÜNDEM
43 Kez Görüntülendi.
Söğüt: "Tüm Kamu Kurumları İle İş Birliği İçinde Olacağız"
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Ben, Sen Yok Biz Varız
GÜNDEM
40 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu