Kategoriler

Meydan

İLİMTEPE KARANLIĞA GÖMÜLDÜ..!

Körfez İlimtepe Mahallesi’nin sorunları bir türlü bitmiyor. Burada yaşayan vatandaşlar sokaklarda dolaşan hayvanlarla, sineklerle, kurban satış alanından kalan çöplerle uğraşırken, bu kez de Sedaş site ve sokaklardaki lambaların elektiriğini kesti ve mahalleyi karanlığa teslim etti.

Mahalle sakinleri tarafından söylenen iddiaya göre, Sedaş aboneliği olmadığı gerekçesiyle sitelerde ki direkleri ve yapılan şuulandırma sonrasında yol güzergahında gözükmeyen lambaları kararttı. Mahalle sakinleri, İlimtepe Mahallesinde daha önce evler yapıldığında direklerin dikildiğini ve elektriğin verildiğini ifade ederek, ‘’Ardından gelen şuulandırma, planlama ile bu evlerin bazıları içerde kaldı. Şimdi bu direklerdeki elektirik ana güzergahta gözükmüyor diye kesiliyor. Bu yapılmadan önce yenisi konulmuyor, site içlerindeki lambalar da karartılıyor. Dünden bu yana mahalle karanlıkta kaldı, sokak lambaları, site içleri karartıldı’’ dediler.

Yabani hayvanlar

Mahalle sakinleri, İlimtepe’nin ve çevresinin en çok aydınlığa ihtiyacının olduğunu da belirterek, ‘’Burada her gün yabani hayvanlarla, serbest bırakılan büyük ve küçük baş hayvanlarla mücadele ediyoruz. Karanlık olunca yabani hayvanlar site içlerine hatta apartman içlerine kadar giriyorlar. Böyle bir durumda yapılan uygulama son derece anlamsız. Hem İlimtepe’yi geleceğin yerleşim bölgesi olarak ilan ediyorlar, hem de tüm olumsuzlukları, kurban pazarını, karanlığı buraya layık görüyorlar’’ şeklinde konuştular.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Çocuklar Trafik Konusunda Bilinçleniyor
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Esentepe ve Kuzey’e Küçük Dokunuşlar
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
İstinat Duvarındaki 241 Yıllık Tarih
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyespor Güreşçilerinden Fethiye'de Büyük Başarı
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Derince’de Hıdırellez Bahar Şenliği
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Karate Lig Finalinde Körfez Gençlerbirliği’nden Büyük Başarı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
TEKİRDAĞ’DAN GELİP İTFAİYEDEN EĞİTİM ALDILAR