Kategoriler

Meydan

MHP, 2019 STARTINI VERDİ

MHP İl Başkanı ve ilçe başkanları, üst kurul delegeleri ve yöneticiler Körfez’de bir araya gelerek, 2019 seçimlerinin startını verdiler.

Tütünçiftlik Sahilde Belediye Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıda, konuşma yapan İl Başkanı Aydın Ünlü, daha çok parti içindeki istifa ve ayrılık söylentilerine atıfta bulundu. Ünlü, 2019 seçimlerinde ve bundan sonrasında MHP’yi Kocaeli’nin yıldızı yapacak kadronun salonda yer aldığını belirterek, ‘’Sayın Genel Başkanımız Türkiye için çalışıyor. Biz de ne yapacağız onu konuşmalıyız. Başarılı olmak, 2019 yılında Türk Milleti’nin umudu olmak için ne yapmalıyız, onu konuşmalıyız. Yükselişimizin önüne geçmek isteyenlere karşı ne yapmalıyız, ülkücüler olarak nasıl tavır almalıyız onu konuşmalıyız. Kocaeli teşkilatı bunu göstermelidir’’ dedi.

Ünlü, konuşmasının bir bölümünde de Genel Başkan devlet Bahçeli’nin sözünü tekrarlayarak, ‘’Genel Başkanımızın dediği gibi Cehenneme kadar yolları var, toplu istifaların topu patladı. Düğün yapılacak diye bir araya topluyorlar, sonra toplu istifa diye haber yaptırıyorlar. Süreç bizden, Türk Milliyetçilerinden yana, bunu değerlendireceğiz ve Kocaeli Ülkücülerin olacaktır. Hepinizin birer Devlet Bahçeli olmanızı istiyorum’’ dedi.

Konuşmadan sonra, yemeğe katılan ilçe başkanları, il başkanı ve üst kurul delegeleri kendi aralarında toplantı yaparak gelişmeleri değerlendirdiler.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
93 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
60 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu