Kategoriler

Meydan

CEZAEVİ FİRARİSİ YAKALANDI

Körfez İlçe emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, ilçede meydana gelen bir hırsızlık olayını talip ederek, 11 ayrı suç dosyası bulunan ve cezaevi firarisi olarak aranan kadı zanlı başarılı bir çalışma sonrasında yakalandı.

Alınan bilgi ve iddialara göre, Tütünçiftlik Esentepe Mahallesi Bıldırcın Sokak’ta meydana gelen bir evden hırsızlığı takip etmeye başlayan Asayiş Şube ekipleri, yapıklar inceleme ve kamera görüntüleri takibinde birçok hırsızlık ve tırnakçılık olayının faili olan sabıkalı Ç.S. adlı zanlının izine ulaştı.

Kimliği tespit edilen Ç.S. Tütünçiftlik Güney Mahallesi’nde işyerlerine girerken görüldü ve yakalandı. Yakalama sırasında görevlilere de karşı koyan Ç.S. (50) polis tarafından gözaltına alındı. Yakalanan zanlının yapılan sorgulamasında, İzmit, Gölcük ve çevre ilçelerden 7 adet hırsızlık, Gebze’den 2 adet dolandırıcılık suçu , 1 adet te cezaevinden firar suçu olduğu görüldü.

Yapılan sorgulamada, bunların dışında Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nde bir elektrik dükkanından dolandırıcılık, Esentepe Mahallesi’nden hırsızlık suçları oluşan Ç.S. çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ve karakol ekipleri, son günlerdeki başarılı çalışmalarıyla suçlulara göz açtırmayarak, hırsız ve uyuşturucu satıcılarının korkulu rüyası haline geldi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
26 Kez Görüntülendi.
Yarar, Erdemiş’i de Kutladı
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt Engelli Ailelerine Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Derince’de Müzik Dolu Bir Akşam
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı
GÜNDEM
29 Kez Görüntülendi.
Engellilerin Yüzünü Güldürdüler
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Engelsiz Bahar Şenliğinde Engeller Aşıldı
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Söğüt’e Genel Merkez Ziyareti
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Hürriyet: "Umudun ve Mücadelenin Işığında Nice 19 Mayıslara! "
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
İMEAK DTO Kocaeli Şubesi Ve KTO’dan, Üniversiteliler İçin ‘Kariyer Günleri’ Başlıyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Sezer: “19 Mayıs Tam Bağımsız Devlet Kurma Kararının İlk Adımıdır”