Kategoriler

Meydan

BAŞKAN BARAN, GENÇ ÇİFTLERİN YANINDAYDI

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hafta sonu Körfezli gençlerin en mutlu anlarına ortak oldu. Kimi nikahı kendisi kıydı kiminde ise şahitlik ederek mutluluk diledi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran,  hafta sonu vatandaşların mutlu günlerinde onları yalnız bırakmadı. Özellikle genç çiftlerin gelecekleri için en güzel ‘eveti’ dediği anlarda yanlarında olan Başkan İsmail Baran, hem nikâh kıydı, hem de çiftlere önemli öğütlerde bulundu. Başkan Baran ilk olarak Hatice ve Emre çiftinin düğün merasimine katıldı. Genç çifte mutluluklar dileyen Başkan Baran, nikah defterini de gelin hanıma verdi.

MUTLULUKLAR DİLEDİ

Başkan Baran daha sonra Melike ve Seyhan, Tuğba ve Hacı, Rukiye ve Süleyman ile Kübra ve Levent çiftinin nikah merasimlerine katıldı. Genç çiftlere bir ömür boyu sürecek mutluluklar dileyen Başkan İsmail Baran, “Körfez Belediyemiz adına Kur’an-ı Kerim ve ay yıldızlı şanlı bayrağımızı onlara teslim ettim. Teslim aldıkları emaneti koruyacaklarından hiç şüphem yok. Allah iki cihan saadeti nasip etsin” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
107 Emekliyi Dolandıran Çete Çökertildi : 7 Kişi Tutuklandı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
"Bu Hepimize Bebekken Yapılan 40 Mevlididir"
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den Kadınlara Özel Sağlıklı Yaşam Etkinliği
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
MHP Kocaeli Teşkilatından Ankara’ya Anlamlı Çıkarma
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Gençlere Online Staj İmkânı
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
Muhtar’dan Şehit Kütüphanelerine 1000 Kitaplık Anlamlı Bağış
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
“Bir Gülüşün Yeter Anne”
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den Kurban Kesim Elemanı Kursu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’nin Su Sporlarındaki Yol Haritası Belirlendi
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Çınar Çocuk Evleri’nde Anneler Günü Coşkusu!