Kategoriler

Meydan

BAŞKAN KÖKEN GAZİLERİ AĞIRLADI

    Kandıra Belediye Başkanı Ünal KÖKEN Gaziler Haftası etkinleri çerçevesinde düzenlediği yemek programında, Kandıra'da yaşayan gazileri ve ailelerini ağırladı.

            

                Başkan KÖKEN ve eşinin ev sahipliğinde gerçekleşen programa Kandıra Kaymakamı Mehmet ÜNAL ve Kandıra Başsavcısı Hacı Hüseyin DAŞDEMİR de aileleri ile birlikte katıldılar. Katılımcılar yaptıkları konuşmalarda gaziler ve aileleri ile birlikte olmaktan duydukları mutluluğu ve gazilere olan minnet ve şükran duygularını dile getirdiler.

                Kandıra Belediye Başkanı Ünal KÖKEN de programda yaptığı konuşmada, öncelikle çok saygı duyduğu gazileri aileleri ile birlikte ağırlıyor olmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti. Davetlerine icabet eden gazilere teşekkürlerini sunarak konuşmasına devam eden Başkan KÖKEN, gaziliğin yaşarken elde edilebilecek en yüksek mertebelerde biri olduğunu, gazilerin sergiledikleri fedakarlık karşısında toplumun her bireyinin olduğu gibi kendisinin de  büyük saygı ve şükran duyguları ile dolu olduğunu dile getirdi.

                Gazilerin bu toplumun yaşayan kahramanları olduğunu da belirten Başkan KÖKEN, bugün ülkemizin güçlü duruşu, iç ve dış düşmanların bize boyun eğdiremeyişi gazilerimizin sergiledikleri cesaret ve kahramanlıklar sayesindedir dedi. Toplumun her bireyinin bu kahramanlıklardan örnek alması gerektiğini belirten Başkan KÖKEN, gazilerin her ihtiyacına ellerindeki tüm imkanlarla onların yanlarında olduğunu belirtelrek, kapılarının her zaman kendilerine açık olduğunu ifade etti.

                Konuşmalardan sonra yemek ve toplu fotoğraf çekimi ile devam eden program sıcak ve samimi bir havada gerçekleşti. Program sonunda gazilere günün anısına hediyeleri takdim edildi.

                 Programa katılan gaziler böyle anlamlı bir zamanda hatırlandıkları için çok mutlu olduklarını, Kandıra Belediye Başkanı Ünal KÖKEN'e ve değerli eşine bu nazik davetlerinden dolayı çok teşekkür ettiklerini belirttiler.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
VALİ YAVUZ: "SAĞLIK TURİZMİNDE GİDEREK ÖNEMLİ YERE GELDİK"
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Otomobil 10 Metrelik İstinat Duvarından Uçtu: 5 Ağır Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
KO-MEK İlçe Sergileri Heyecanı Başlıyor
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Emlak Kulübü, Kuruluşunun 2. Yılını Coşkuyla Kutladı
GÜNDEM
45 Kez Görüntülendi.
Söğüt: "Tüm Kamu Kurumları İle İş Birliği İçinde Olacağız"
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Ben, Sen Yok Biz Varız
GÜNDEM
42 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
32 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu