Kategoriler

Meydan

BAŞKAN, "HOCALARIMIZIN FEDAKARLIĞINI TAKDİR EDİYORUM"

  Başkan Karaosmanoğlu, Yuvacık Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk Emre Özel ve yeni yönetimini makamında ağırladı 

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği(TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 2006 yılında kurulan ve Paşadağ mevkiinde faaliyetlerini sürdüren Yuvacık Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk Emre Özel ve yeni yönetimini makamında ağırladı. Her geçen yıl gelişen ve kendisine değer katan bir eğitim kurumu olan Diş Hekimliği Fakültesi'nin şahsını gururlandırdığını dile getiren Karaosmanoğlu, "Dekanımızla birlikte hocalarımızın ortaya koyduğu performans ve fedakarlığı takdir ediyorum. Fakültemiz yakaladığı akademik başarıyı öğrencileriyle birlikte daha yukarılara taşıyacağına da inanıyorum" dedi.

 

DESTEKLERİ İÇİN KARAOSMANOĞLU'NA TEŞEKKÜR ETTİLER

8.200 metrekare kapalı alanda verdiği ağız sağlığı hizmetinin yanı sıra Türkiye genelinde yetiştirdiği "Diş Hekimleri" ile dikkat çeken Yuvacık Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk Emre Özel, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun fakültelerine verdiği destek için teşekkür etti. Tanışma amaçlı gerçekleşen birlikte fakültenin genel durumu hakkında bilgi veren Dekan Özel, fakültelerinde 1 profesör, 3 doçent, 16 yardımcı doçent ve 37 araştırma görevlisinden oluşan öğretim üyesi, asistan kadrosu ve 115 diş üniti ile hizmet verdiklerini belirtti.

 

"TÜRKİYE, ÜNİVERSİTELERİMİZİN VİZYONEL BAKIŞIYLA YÜKSELECEK"

Eğitim ve öğretimde uluslararası yükseköğretim platformlarında etkili, dinamik ve geniş katılımla saygın bir yer alarak, Türkiye ve dünyada önde gelen bir eğitim, araştırma ve tedavi kurumu olma hedefine ulaşmak için yoğun çalıştıklarını da sözlerine ekleyen Yuvacık Diş Hekimliği Dekanı Prof.Dr. Haluk Özel, "Tüm gayretimiz toplumumuza kültürel ve sosyal alanda katkı vermek, bilimsel gelişmeler ışığında bölgemizin, çevre il ve ilçelerin ihtiyaçlarını dikkate alarak kaliteli sağlık hizmeti sunmaktır" diyerek sözlerini tamamladı. Yuvacık Diş Hekimliği Fakültesi'nin kentimizin önemli bir değeri olduğunu görüşmede vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, "Ülkemizdeki üniversitelerin dünyada daha fazla söz sahibi olmasını ve insanlığın faydasına çalışmalar yapması bizleri mutlu edecektir. Türkiye, üniversitelerimizin vizyonel bakışıyla yükselecektir" şeklinde konuştu. Görüşme, karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
107 Emekliyi Dolandıran Çete Çökertildi : 7 Kişi Tutuklandı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
"Bu Hepimize Bebekken Yapılan 40 Mevlididir"
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den Kadınlara Özel Sağlıklı Yaşam Etkinliği
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
MHP Kocaeli Teşkilatından Ankara’ya Anlamlı Çıkarma
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Gençlere Online Staj İmkânı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Muhtar’dan Şehit Kütüphanelerine 1000 Kitaplık Anlamlı Bağış
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
“Bir Gülüşün Yeter Anne”
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den Kurban Kesim Elemanı Kursu
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’nin Su Sporlarındaki Yol Haritası Belirlendi
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Çınar Çocuk Evleri’nde Anneler Günü Coşkusu!