Kategoriler

Meydan

Nikahı Karabalık kıydı

Kartepeli Arslanbey Atakent Mahallesi sakinlerinden Demir ile İnce aileleri çocukları Sadettin ile Tuğba bir ömür birliktelik için evet dediler. Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’ın kıydığı nikahta İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin üzülmez de nikah şahitliği yaptı.

Geçen yıl görkemli bir nişan ardından evlilik yolunda ilk adımlarını atan Sadettin İnce ile Tuğba Demir, hafta sonu Şehir Restaurant’ta kıyılan nikah ardından evliler kervanına katıldı.

Kartepe Arslanbey Atakent Mahallesi sakinlerinden Dervişoğlu Yemek Fabrikası sahibi Enes ve ev hanımı Hanife Demir çiftinin 4 çocuğundan biri olan fabrikada muhasebe müdürü olarak görev yapan zarif kızları Tuğba Demir, hayatını aynı mahallede oturan nakliyeci Recep ile ev hanımı Resmiye İnce çiftinin 5 çocuğundan biri İngiltere’de master eğitimini tamamlayan çocukları Sadettin ile birleştirdi.

 

Fuar içi Şehir Restaurant’ta gerçekleşen nikah töreninde her iki ailenin dost ve akrabaları bu mutlu güne ortak oldu. Sadettin ile Tuğba’nın nikahını Belediye Başkanı Şükrü Karabalık kıyarken gençlerin şahitliğini de İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Üzülmez ile Cevat Demir üstlendi. Bir ömür birliktelik için evet diyen gençlere iki cihanda saadet dileyen Başkan Karabalık, evlilik cüzdanını da gelin hanıma verdi. Nikah ardından Demir ve İnce Ailelerinin dost ve akrabaları genç çifti tebrik etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Erol Başkan’dan Yeni Uygulama
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Tahtalı ve Ekibi Yeni Muhtarları Ziyaret Etti
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Söğüt’ün Makamı Boş Kalmıyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği Üniversite Öğrencilerine Bilimsel Destek Oluyor
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
136 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi