Kategoriler

Meydan

KORKUTAN YANGIN

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi’nde 4 katlı binanın 3. Katında meydana gelen yangın mahallede korku yaşattı. Sabah saatlerinde çıkan yangın erken müdahale sayesinde büyümeden söndürüldü.


Alınan bilgilere göre, apartman sakinleri daireden duman yükseldiğini gördü ve hemen itfaiyeyi aradılar. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, evde kimse olmadığı için kapıyı açarak içeri girdiler. Bu sırada mutfakta ocakta unutulan tencerenin yangına neden olduğu görüldü.

Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, alevleri büyümeden söndürdüler. 4 Temmuz Mahallesi 1118. Sokak’ta meydana gelen olayda, ev sahibi daha sonra evine geldi ve itfaiye ekiplerini görünce çok şaşırdı. Söndürülen yangın evin mutfağında hasara neden oldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
Hat 51 ve 53’te Geçici Güzergah Değişikliği
GÜNDEM
Hobi Olarak Başladı, Meslek Sahibi Oldu
GÜNDEM
Kandıra Köylerinde Tarla ve Bahçelere Kolay Ulaşılacak
GÜNDEM
Kirazdere’ye 2 Yılda 16 Bin Alabalık Salındı
GÜNDEM
Dilovası’nda Kitap Seferberliği: En Çok Dilovası Okuyor!
GÜNDEM
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: ÜRETEN DEVLETLER AYAKTA KALACAK
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ’NİN ŞİFA KAYNAĞI YAKINDA KAPILARINI AÇIYOR
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
28 İLDE OPERASYON: SAHTE ARAÇ KİRALAMA SİTESİYLE 122 KİŞİYİ DOLANDIRMIŞLAR
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
DÜĞÜN KONVOYUNDA DRİFT YAPAN SÜRÜCÜYE 46 BİN TL CEZA
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
SEYİR HALİNDEKİ DAMPERLİ TIR ALEV ALEV YANDI