Kategoriler

Meydan

KÖRFEZ’Lİ AK GENÇLER SHM STARTINI VERDİ

AK Parti Körfez gençlik kolları Yukarı Hereke’de gençlerin katılımıyla ev toplantısı yaptı ve yerel seçim çalışmaları kapsamında Seçim Hazırlık Merkezinin Körfez ilçede ilk programını gerçekleştirdi.

Toplantıya AK Parti Körfez ilçe başkanı Kadir Alçık ve yönetimi, İl gençlik kolları başkan yardımcıları Yusuf Yazıcı ve Barış Kılıç, Hereke mahalle temsilcileri ve Yukarı Herekeli gençler katıldı.

Toplantının açılış konuşmasına gençlere bu güzel ev sahipliği için teşekkür ederek başlayan Kadir Alçık Yukarı Hereke’yi biz ikinci evimiz olarak görüyoruz, biz gençlik kolları olarak Körfez’de büyük bir aileyiz ve bizim için Hereke’nin önemi büyük bu yüzden SHM çalışmalarımızın startını sizlerle beraber veriyoruz

Seçim Hazırlık Merkezi programlarından bahseden AK Parti Körfez ilçe başkan yardımcısı ve seçim işleri başkanı Adem Koyun; İl gençlik kollarımız büyük bir programla yerel seçim çalışmalarına hatırı sayılı bir zaman olmasına rağmen hedefe kilitlenme ve başarıya ulaşma doğrultusunda, Seçim Hazırlık Merkezimizin açılışını yaparak yerel seçim çalışmalarına başladı. Bizde bu programla yerel seçim çalışmalarının startını veriyoruz, bugün olduğu gibi genç arkadaşlarımızla ev toplantıları, üniversiteli arkadaşlarımızla toplantılar, salon programları ve hükümetimizin icraatlarını anlatacağımız bilgilendirme programları yaparak başarılı çalışmalara imza atacağız.

İl başkan yardımcılarının üniversite harçlarının kaldırılması, 4+4+4 eğitim sistemi ve ülke gündemiyle alakalı bilgiler verdiği toplantı, gençlerin sorduğu soruların cevaplanmasıyla samimi bir ortamda son buldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Erol Başkan’dan Yeni Uygulama
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Tahtalı ve Ekibi Yeni Muhtarları Ziyaret Etti
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Söğüt’ün Makamı Boş Kalmıyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği Üniversite Öğrencilerine Bilimsel Destek Oluyor
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
136 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi