Kategoriler

Meydan

VALİ AKSOY VE BAŞKAN KÖKEN, MUHTARLARI DİNLEDİ

Kocaeli Valisi Hüseyin  Aksoy, Kandıra’ya ziyarette bulundu.


Vali Aksoy, yaptığı ziyarette Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Prof. Dr.Turan Güneş Kültür merkezinde gerçekleşen programda ilçedeki proje ve çalışmaların yanı sıra mahalle muhtarlarının istek ve talepleri dinlendi.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kandıra’ya yaptığı ziyaret programında muhtarları dinledi. Vali Aksoy yaptığı konuşmada muhtarların önemine dikkat çekti. Devletle vatandaş arasında köprünün en önemli ayağını oluşturan muhtarların  vatandaşların sorunlarını taleplerini alan ve ilgili kurumlara aktararak  önemli görev yürüttüklerini anlatan Vali Aksoy, “19 Ekim Muhtarlar Gününü de tekrar kutladı.  Muhtarlarımızın yürüttüğü görev, tarihsel süreç içinde  önemli faaliyetleri ortaya koyan bir alan. Bu nedenle muhtarlarımızın yürüttüğü görevler günümüzde de farklılaşarak devam ediyor. Vatandaşların ihtiyaçlarını, sıkıntılarını bire bir onlarla iç içe yaşayan  sizler, en iyi şekilde görüp bizlere aktarıyorsunuz. Ziyaretimiz dolayısıyla muhtarlarımızı ve vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinleyeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal , Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, mahalle muhtarlarını dinledi.

Muhtarlardan gelen istek ve talepleri değerlendiren Başkan Ünal Köken, yaptıkları tüm çalışmaların ilçeyi daha iyi seviyelere çıkartmaya yönelik olduğunu belirterek muhtarlardan gelen yol yapım ve onarımla ilgili taleplerin belirlenen programlar ve imkanlar dahilinde en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.  Başta Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere yaptığımız tüm toplantılarda ilçemiz için faydası olacak karar ve çalışmaları görüşüyoruz diyen Başkan Köken, ilçemizdeki çalışmalarımız birlik ve beraberlik içinde sürecek dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu 
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: “Hıdırellez, Mazlum Coğrafyaların da Baharı Olsun”
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Türk Ocağı 3 Mayıs Türkçüler Günü Mesajı
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir İtfaiyesinden Site Sakinlerine Eğitim
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Mavi Kapaklar Umut Oluyor
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe, Görüşmelerini Sürdürüyor
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Kadınlar Korosu Baharı Şarkılarla Karşıladı
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
KOHAYDER: "VALİ YAVUZ’UN AÇIKLADIĞI MADDELERDEN BİRİ CIMBIZLA ALINARAK İNFİAL OLUŞTURULDU"
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN BÜYÜKAKIN; "TÜM BELEDİYE HİZMETLERİMİZLE GAZZE’DE OLACAĞIZ"