Kategoriler

Meydan

ŞEKER: "ER MEYDANI BENZERSİZ BİR PROJE"

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, İshakçılar’da yapımı devam eden Er Meydanı’nın Türkiye’ye örnek benzersiz bir proje olduğunu ifade etti

Karagöllü’de toplantı

Derince’nin 7 yeni mahallesi Çavuşlu, Geredeli, Karagöllü, Kaşıkçı, Tahtalı, Terziler ve Toylar'ın merkezi olan İshakçılar'da güreşlerin yapılacağı Er Meydanı projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. İshakçılar’a bir dizi ziyaret gerçekleştiren AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker de Er Meydanı’ndaki çalışmaları yerinde inceleme imkanı buldu. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin ve yetkililerle birlikte ilk olarak Karagöllü Mahallesi’ni ziyaret eden Şeker, burada belde sakinleri ile ormancılık, hayvancılık ve yapılan hizmetlerle ilgili istişarede bulundu.

Çalışmalar devam ediyor

Karagöllü’de gerçekleşen sohbet toplantısının ardından Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İshakçılar’da yapımı devam eden Er Meydanı alanına giderek incelemelerde bulundu. Burada yaptığı değerlendirmede Er Meydanı projesinin önemine vurgu yapan Şeker, “Ata sporumuza böylesi bir tesis kazandırdığı için başkanımız Ali Haydar Bulut’a ve ekibine teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki İshakçılar, bu projenin tamamlanmasıyla birlikte güreşin yeni merkezi olacak” dedi. İlçe Jandarma Komutanlığı'nın karşısındaki alana inşa edilen ve burada daha önce yapılan Spor Kompleksi ile bir bütün olarak hizmet verecek olan Er Meydanı, tamamlanmasının ardından 3 bin 368 kişilik seyirci kapasitesiyle güreş severleri en güzel şekilde ağırlayacak.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
Hat 51 ve 53’te Geçici Güzergah Değişikliği
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Hobi Olarak Başladı, Meslek Sahibi Oldu
GÜNDEM
Kandıra Köylerinde Tarla ve Bahçelere Kolay Ulaşılacak
GÜNDEM
Kirazdere’ye 2 Yılda 16 Bin Alabalık Salındı
GÜNDEM
Dilovası’nda Kitap Seferberliği: En Çok Dilovası Okuyor!
GÜNDEM
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: ÜRETEN DEVLETLER AYAKTA KALACAK
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ’NİN ŞİFA KAYNAĞI YAKINDA KAPILARINI AÇIYOR
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
28 İLDE OPERASYON: SAHTE ARAÇ KİRALAMA SİTESİYLE 122 KİŞİYİ DOLANDIRMIŞLAR
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
DÜĞÜN KONVOYUNDA DRİFT YAPAN SÜRÜCÜYE 46 BİN TL CEZA
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
SEYİR HALİNDEKİ DAMPERLİ TIR ALEV ALEV YANDI