Kategoriler

Meydan

BENİM OLAYLA İLGİM YOK

Körfez Yarımca’da yaşanan ve iki kişinin yaralandığı kavgada, ayağından seken kurşunla yaralanan 18 yaşındaki Ahmet B.A., tesadüfen iş yerinde olduğunu ve konuyla ilgisi olmadığını söyledi

Ahmet B.A., yaptığı açıklamada kavga sırasında lavabodan çıktığını ve silah sahibi şahısla işyeri sahibi arasındaki tartışmayı duyduğunu belirterek, ‘’Tartışmanın başladığını duydum ve hemen oradan arkadaşımla birlikte uzaklaşmak istedim. Fakat, o sırada bacağımda bir uyuşma ve yanma hissettim. Tartışma sırasında sıkılan kurşun yere vurmuş, parçası da bacağıma saplanmıştı. Ben bacağımda kan gördüm ve bayıldım, Arkadaşım beni alarak, oradakilerin yardımıyla hastaneye götürmüş. Kendime geldiğimde hastanede yatıyordum. Benim kavgayla hiçbir ilgim yok, şahısları da tanımıyorum, olayla ilgim olmadığı için de davacı olmadım’’ dedi.

İnsanlık dersi de yaşandı

Yaşanan bu üzücü olaydan sonra tedavi için hastaneye yatırılan Ahmet B.A. nın babası C.A. bir insanlık örneği yaşandığını ve teşekkür etmek için bu insanı aradığını söyledi.

C.A. oğlu hastaneye getirildiğinde çaresiz halde bakındıklarını ve aileye haber verip, getirmek için bakınırken bir vatandaşın yardıma koştuğunu belirterek, ‘’Adını bilmediğim bu vatandaş, oğlumun arkadaşına Toyota marka otomobilini ve cebine de 200 lira para verip, gidip anne ve babayı getirmesini istemiş. Bu iyi insanı bulmak ve teşekkür etmek istiyorum. Sizin aracılığınızla bana ulaşırsa çok sevineceğim’’ dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
323 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
32 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor