Kategoriler

Meydan

DERİNCE'DE ALTYAPI VE ÜSTYAPI SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

Derince Belediyesi’nin, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU ile birlikte yaptığı ortak çalışmaların ardından Yavuz Sultan Mahallesi’nde altyapı düzenlemesi tamamlanan bölgeler asfaltlanarak, hizmete sunuluyor

200 milyonluk dev yatırım

Yoğun bir şekilde altyapı ve üstyapı çalışmalarının devam ettiği Derince’de ilçenin her noktasında ayrı bir düzenleme söz konusu. Derince genelinde yaklaşık 200 milyon liraya mal olacak düzenlemeler kapsamında başlayan hummalı çalışmalar devam ediyor. İlçedeki 400 km uzunluğundaki altyapı hattının tamamen değişeceği çalışmalarla merkezdeki 10 mahallede içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapısı yenileniyor. İlk etapta Yavuz Sultan, Sırrıpaşa ve Çenedağ mahallelerinde başlayan altyapı çalışmaları ile kanserojen madde içerdiği tespit edilen asbestli su hatları, yerini uzun yıllar Derincelilerin ihtiyacına cevap verecek modern hatlara bırakıyor.

12 bin ton asfalt serimi yapıldı

İSU tarafından gerçekleştirilen altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde ise hızlı bir şekilde asfaltlama işlemine geçiliyor. Bu bağlamda Yavuz Sultan Mahallesi’nde çalışmalarına hız veren ekipler, altyapının yenilendiği bölgeyi büyük oranda asfaltlayarak halkın kullanımına sundu. Bölgede Barbaros Caddesi’nin batı tarafı tamamen asfaltlanarak yenilenirken, doğu tarafındaki çalışmalar ise devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Derince Belediyesi’nin birlikte gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında Yavuz sultan Mahallesi’ne 12 bin ton asfalt serimi yapıldı. 3 bin ton asfaltlamanın daha yapılacağı mahalle sakinleri ise pırıl pırıl bir görünüme kavuşan cadde ve sokaklar için Derince Belediyesi’ne teşekkür etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Erol Başkan’dan Yeni Uygulama
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Tahtalı ve Ekibi Yeni Muhtarları Ziyaret Etti
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Söğüt’ün Makamı Boş Kalmıyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği Üniversite Öğrencilerine Bilimsel Destek Oluyor
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
140 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi