Kategoriler

Meydan

Resimde Türkiye İkincisi İlimtepe İlköğretim

Körfez’in şehir merkezine en uzak mahallesi İlimtepe’de kurulan İlimtepe İlköğretim Okulu ödüle doymuyor.İlimtepe İlköğretim Okulu, ülke çapında düzenlenen çeşitli resim yarışmalarında 2007’de Türkiye üçüncülüğü ile 2010 ve 2011’de iki kez Türkiye Birinciliği kazanmayı başarmıştı. 2011-2012 eğitim-öğretim yılı sonunda ise Türkiye İkinciliği başarısına imza attı.

Merkeze uzak olması bir olumsuzluk olarak algılanan İlimtepe İlköğretim Okulu, kurulduğu günden beri, ilçede imza attığı yenilikler, projeler, farklı uygulamalar, sosyal etkinlikler, akademik ve sosyal-sportif faaliyetlerle kendinden söz ettirmeyi başardı.

731. SÖĞÜT ŞENLİKLERİNDE İLİMTEPE ADI

Türk milletinin en eski geleneklerinden olan ve Bilecik Valiliği tarafından bu yıl 731'incisi düzenlenen Ertuğrul Gaziyi Anma ve Söğüt Şenlikleri kapsamında “Osmanlı Tebaasının Ahenk İçindeki Yaşam Sırrı” temalı resim yarışmasında, İlimtepe İlköğretim Okulu 2-B sınıfı öğrencisi Mehmet TANRIVERDİ ile bu gururu katlayarak aynı eğitim öğretim yılı içinde Türkiye Birinciliğinin ardından bir de Türkiye İkinciliği elde etti.Resim kategorisi yarışmalarında diğer okullara geçit vermeyerek başarısının bir tesadüf değil devamlılık arz eden bir emek ürünü olduğunu ispatladı. Öğrenci, ödülünü Ak Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz’ın elinden aldı. Minik öğrencini ailesi, Okul Müdürü Tamer TERZİ, okulun Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım Öğretmenleri Mücella KAYA ile Serpil KAYALI da bu gururlu sevince ortak oldular.

Törene Meclis Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Ak Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Türkmenistan heyeti ve yurdun dört bir tarafından gelen vatandaşlar katıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
92 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
56 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu