Kategoriler

Meydan

DOĞAN’DAN ÇALIŞKAN İŞÇİYE ALTIN

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, çalışkan işçiyi altınla ödüllendirdi. Belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde çalışan ve Hacıhasan Mahallesi’nde süpürgeci olarak görev yapan Salih Poyraz, çalışkanlığı ve efendiliği ile vatandaşların büyük taktirini topluyor.

İş sorumluluğu en üst seviyede olan 3 çocuk babası Poyraz’ın bu davranışı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın da gözünden kaçmadı. Doğan, Salih Poyrazı’ı makamında kabul ederek altın ile ödüllendirdi. Poyrazı’ı iş sorumluğu ve efendiliği için tebrik eden Başkan Doğan “ belediye olarak görevimiz yaşlısına, gencine, kadınına çocuğuna yani her kesime hizmet vermektir.

EN ANLAMLI ÖDÜL HALKIN MEMNUNİYETİ

Bu hizmeti verirken de en iyisini en kalitelisini vermek durumundayız. İşimizi en iyi şekilde yapacağız. Her işin bir zorluğu vardır. Verdiğimiz hizmetlerin en önemlilerinden birisi de temizlik hizmetidir. Vatandaşlarımız çalışma arkadaşlarımızdan memnun olduğunda ben de memnun oluyorum, gurur duyuyorum. Salih arkadaşımız da çalışkanlığı ve efendiliği ile görev yaptığı bölgede herkes tarafından çok seviliyor. Hizmette en güzel ödül halkın memnuniyetidir. Arkadaşımıza yaptığı hizmet için teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Doğan tarafından ödüllendirilen ve bu sırada oldukça duygulanan Salih Poyraz da  “ bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da işimi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğim. Belediye Başkanımın elinden ödüllendirilmek benim için hayatım boyunca unutamayacağım bir anı olacaktır” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
VALİ YAVUZ: "SAĞLIK TURİZMİNDE GİDEREK ÖNEMLİ YERE GELDİK"
GÜNDEM
26 Kez Görüntülendi.
Otomobil 10 Metrelik İstinat Duvarından Uçtu: 5 Ağır Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
KO-MEK İlçe Sergileri Heyecanı Başlıyor
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Emlak Kulübü, Kuruluşunun 2. Yılını Coşkuyla Kutladı
GÜNDEM
43 Kez Görüntülendi.
Söğüt: "Tüm Kamu Kurumları İle İş Birliği İçinde Olacağız"
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Ben, Sen Yok Biz Varız
GÜNDEM
40 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu