Kategoriler

Meydan

BAŞKAN KÖKEN," ÖĞRETMENLERİMİZE GÜVENİYORUZ"

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle mesaj yayınlayarak tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. Başkan Ünal Köken, insan yetiştirmenin aynı zamanda bir kültürü inşa etmek anlamına geldiğini vurguladı.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, öğretmenler günü dolayısıyla yayınlanan mesajında öğretmenlik mesleğinin önemine değindi. Öğretmenlerimizi, kendilerine emanet ettiğimiz çocuklarımızı yetiştiren insanlar olarak görüyor ve onlara büyük bir güven duyuyoruz. Çocukların toplum içinde yer aldıkları konumların ve kazandıkları davranışların ilk basamağını öğretmenlerinden aldıklarını anlatan Başkan Köken, çocuklarımızın geleceğinin şekillenmesinde özveriyle çalışan emektar öğretmenlerimize minnet borcumuzu ödeyemeyiz dedi.

Türkiye’nin, öğretmenler sayesinde geleceğindeki hedeflere ulaşmada en ufak bir şüphesi bulunmadığına dikkat çeken Belediye Başkanı Ünal Köken, şunları ifade etti : Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitilerek geleceğe hazırlanmasını sağlayan öğretmenler, ülkemizin de bu vesileyle geleceğine yön vermektedir. Tüm meslek grupları sizlerin elinde şekillenmektedir” ifadeleri kullandı.

 Ülkemizin tüm vilayetlerinde, şehir merkezlerinden en ücra mahallelere kadar, her karışında vazifelerini hakkıyla yerine getiren öğretmenlerimizi, kendilerini eğitime ve öğrencilerine adamış olmalarından dolayı en içten dileklerimle tebrik ediyorum diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum , ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Erol Başkan’dan Yeni Uygulama
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Tahtalı ve Ekibi Yeni Muhtarları Ziyaret Etti
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Söğüt’ün Makamı Boş Kalmıyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği Üniversite Öğrencilerine Bilimsel Destek Oluyor
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
140 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi