Kategoriler

Meydan

​​​​​​​BAŞKAN KARAOSMANOĞLU GÖLCÜK ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bütün bir gününü ayırdığı Gölcük’te incelemelerde bulundu. Gölcük esnafını ziyaret ederek hayırlı işler dileyen Başkan Karaosmanoğlu, esnafı iş yerlerinde ziyaret etti, alışverişe gelen vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu.

Karaosmanoğlu ilk olarak Ulaşlı sakinlerinden Mustafa Beyazıt’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Sonrasında sırasıyla Ulaşlı ve Gölcük Merkez Mahallesinde esnafla bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu’na Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci ve AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp eşlik etti.

Başkan Karaosmanoğlu Gölcük Muhtarlar Derneğinide ziyaret ederek muhtarların talep ve önerilerini dinledi. Sonrasında esnaflarla tek tek ilgilenen Başkan Karaosmanoğlu, esnafın istek ve taleplerini dinleyerek, esnafımızın ve halkımızın huzuru ve rahatı için ne yapılması gerekiyorsa yapacaklarını dile getirdi. Ziyaretlerde esnafın sorunlarının çözümü noktasında her zaman esnafın yanında olduklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, esnafa bol kazançlar temennisinde bulundu. Başkan Karaosmanoğlu Kocaeli'nin her noktasında belirli periyotlar halinde gerçekleştirdikleri esnaf ziyaretlerinde, ülke ekonomisinin gelişmesiyle birlikte esnafın işlerinin de her geçen gün düzeldiğini gözlemlediklerini ifade ederek vatandaşlarla değişik konularda görüş alışverişinde bulundu.

Yapılan ziyaretten memnun kaldıklarını belirten Gölcük esnafı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ilçemizde ağırlamaktan mutlu olduklarını dile getirdiler.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
BAŞKAN SÖĞÜT: "ADALETSİZLİK YAPMADIK"
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
HAVA ALMAK İÇİN ÇIKTIĞI BALKONDAN DÜŞEREK HAYATINI KAYBETTİ
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
ÇİĞKÖFTE DÜKKANINDA ENGELLİ KIZA CİNSEL İSTİSMAR İDDİASI
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
466 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece