Kategoriler

Meydan

KTO’DA VEYSEL ŞENOL BAŞKANLIK YAPTI

Körfez Ticaret Odası Kasım Ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Güngör AYHAN Başkanlığı’nda Körfez Ticaret Odası Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Sibel MORALI’nın yurtdışı programı nedeniyle katılamadığı meclis toplantısında Yönetim Kurulu Vekili Veysel ŞENOL ay içinde gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.

Şenol’’ Eğitimlerimiz hız kesmeden devam ediyor

Kasım Ayı Oda faaliyetlerinden bahseden Yönetim Kurulu Başkan Vekili Veysel Şenol ‘’Kasım Ayı’nda 3 adet olmak üzere Eğitimlerimizi gerçekleştirdik bunlar Etkili Sunum Teknikleri, Zaman Yönetimi ve her ay gerçekleştirmeyi planladığımız Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi

Uygulamalı Girişimcilik Kurslarımız Devam edecek

 Uygulamaları Girişimcilik Eğitimlerinin devam edeceğini vurgulayan Şenol ‘’Körfez Ticaret Odası olarak Her ay düzenli olarak gerçekleştirmeyi planladığımız Uygulamalı Girişimcilik kursunuzum Kasım Ayı programını tamamladık. Aralık Ayı’nda 5 Aralık ve 25 Aralık’ta olmak üzere 2 adet daha uygulamalı girişimcilik kursumuz olacak, ilçemiz ilimiz ve ülkemizin kalkınması için daha çok girişimciye ihtiyacımız var’’ dedi.

Yerli otomobil İlimizde Üretilmeli

Yerli otomobil ile ilgili konuşan Şenol ‘’Biliyorsunuz Cumhurbaşkanımız geçtiğimiz aylarda milli otomobil üretimi için çağrıda bulunmuştu.  Bu kapsamda Ortak Girişim Grubu'nun 5 firmasının adının açıklandı. Sanayi odası, Kocaeli Ticaret Odası ve Körfez Ticaret Odası olarak milli otomobil üretiminin ilimizde yapılması için girişimlerde bulunulduk ve raporlar hazırlandık. Türkiye’de Sanayinin başkenti olarak Gerek konumumuz gerek diğer araba firmalarını bünyemizde barındıran bir il olarak milli otomobillerimizin ilimizde üretilmesinin en doğru karar olacağını düşünüyoruz’’ dedi.

KTO Meclisinde İşletmelere Sağlanan Destekler Anlatıldı

Körfez Ticaret Odası Kasım Ayı Meclisinde Kredi Garanti Fonu Kocaeli Şube Müdürü İbrahim Sinan AKLAR’ın sunumu ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelere sağlanan destekler ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı. AKLAR Kredi Garanti Fonunun Kuruluş amacı başta olmak üzere pek çok konuyla ilgili bilgilendirmeler yaptı. Meclis üyeleri ve katılımcılarının sorularının yanıtlandığı seminere ilgi yoğun oldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
51 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor