Kategoriler

Meydan

NAKLİYECİLERİN KÂBUSLARI YAKALANDI

Körfez ve Derince'de Mahalle aralarında park eden tır kamyon ve otobüslerin akülerini dadanan 3 kişilik çete polisin sıkı takibi sonrasında kullandıkları araç bilgileri takip edilerek yakalandı.

Alınan bilgi ve iddialara göre kasım ayı içerisinde Körfez, Derince ve Kartepe’de kamyon ve otobüslerin akülerini sökerek çalan şahıslar ve kullandıkları araçlar yapılan kamera takibi sonrasında tespit edildi.

 Tespitten sonra kullanılan araç plakası takibe alındı ve kara listeye alınan 34 plakalı otomobilin Derince'de dolaşımı tespit edildikten sonra yapılan operasyonda 3 kişi yakalandı. Derince’de yakalanan şahıslar Körfez’e getirildi ve sorgulamaları yapıldı.

Yakalanan zanlılar U.E. (36). S.Y. (35) ve A.M. (37) ile birlikte araç içinde de ikisi Kartepe’den olmak üzere 4 adet çalıntı akü bulundu. Akülerden ikisinin sahibi emniyete gelerek çalınan malzemeleri tespit etti.

Hırsızlık. çek ve uyuşturucudan da sabıkaları olan 3 kişi sorguları yapıldıktan sonra elde edilen kanıtlarla birlikte daha sonra sevk edildiler ve nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

İstanbul'dan geldikleri öğrenilen ve kiraladıkları arabalarla bu suçları İşleyen 3 kişinin Kartepe, Derince ve Körfez’de, yol kenarına, cadde ve sokaklara park edilen araçları tespit ettikten sonra, gece geç saatlerde aküleri sökerek çaldıkları belirlendi.

Körfez polisinin başarılı takibi ve çalışması sonucu yakalanan 3 zanlı cezaevine giderken bölgede uzun süredir çalınan akü nedeniyle sıkıntı yaşayan nakliyecilerde rahat bir nefes aldılar.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Yavuz Çifti, ÖNEM Projesi Kapsamında Çocuklarla Bir Araya Geldiler
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Sevindikli’de Gönüllü Eller 30 Kilo Atık Topladı
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den Resmi Yazışma Kuralları Eğitimi
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Allak, Belediye Başkanı Ömeroğlu’nu Ağırladı
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Sporcuları 7 Madalya Birden Getirdi
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
İşadamının Feci Ölümü Güvenlik Kamerasında
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Eski İl Başkanı Ellibeş’i Ağırladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Çocuklara Çevre Bilinci Aşıladı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’in “Çiftçi Şenliği” Başlıyor
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Çenesuyu Hak Ettiği Değeri Kazanacak