Kategoriler

Meydan

DERİNCE'DE ÖĞRENCİLER YARARINA KERMES DÜZENLENDİ

Derince Müftülüğü Çenedağ Yatılı Kız Kur’an Kursu’nun Kent Meydanı’nda düzenlediği kermesin açılışına protokol ve ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi

Protokol ve vatandaşlar katıldı

Derince’de eğitim veren Çenedağ Yatılı Kız Kur’an Kursu yararına Kent Meydanı’nda bir kermes düzenlendi. Derince Müftülüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen ve Derince Belediyesi’nin de katkı sunduğu kermeste, hazırlanan el emeği, göz nuru eserler satılarak Kur’an Kursu’na katkı sunuluyor. İki gün boyunca açık kalacak olan kermesin açılış törenine ilçe protokolü ve vatandaşlar da yoğun katılım sağladı.

Kermesin açılışı yapıldı

Kermesin açılışına Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Işık, Kocaeli İl Müftüsü Yusuf Doğan, Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, İlçe Halk Eğitim Müdürü Muhammet İpekdal, kaymakamlık daire müdürleri, din adamları ve Çenedağ Yatılı Kız Kur’an Kursu öğreticileri ile aileler katıldı.

El emeği, göz nuru eserler

Derince Merkez Camii Müezzini İbrahim Demiröz’ün Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda protokol konuşmaları yapıldı. Çenedağ Yatılı Kız Kur’an Kursu’nda verilen eğitimlerle ilgili bilgilendirmelerin de yapıldığı konuşmaların ardından dualar eşliğinde kermesin açılışı yapıldı. Çenedağ Yatılı Kız Kur’an Kursu bünyesinde hazırlanan eserlerin ve gıda ürünlerinin satışının yapıldığı kermese olan ilginin ikinci günde devam etmesi bekleniyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu