Kategoriler

Meydan

GÜMÜŞ'TEN BOYKOTA DAVET

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Trump’un tepki çeken Kudüs açıklamasından sonra başlayan tepkiler sonrasında bir öneride bulunan MHP Körfez Belediye Meclis Üyesi Mehmet Gümüş, yalnızca sözle ve açıklamalara değil fiiliyatla da açıklamanın kabul edilmeyeceğinin gösterilmesi gerektiğini söyledi.

Gümüş, bunun en iyi ve etkili yolunun da her iki ülkenin de mallarının boykot edilmesiyle olacağını ifade ederek, ‘’Sadece sözle kınamalar yerine, Türkiye halkının bir bütün olarak hareket ederek Yahudi şirketlerini boykot etmesi gerekiyor. Alışveriş yaparken Amerikan ve Yahudi şirketlerinin ürünlerini almamalıyız. İsrail sermaye merkezli bir devlettir, eğer bu boykot güçlü bir şekilde yapılırsa, olay büyüyüp tüm Müslüman ülkelere de yayılırsa İsrail zorlanmaya başlayacak ve buna çok fazla dayanamayacaktır. Fakat, tüm bu tepkiler sözde, kürsü konuşmalarında kalmamalı, icraata yansıtılmalıdır’’ dedi.

Gümüş, bir an önce boykot ve benzeri icraat uygulamalarının başlatılması gerektiğini de sözlerine ekleyerek, ‘’Boykotlar iradeli bir şekilde ve icra makamlı destekli olursa kısa sürede olumlu sonuçlarını görürüz. Bu boykotlara, İsrail ile yapılan ticari faaliyetlerin durdurulması, anlaşmaların askıya alınması gibi konular da eklenmeli, yaşanabilecek ekonomik zararlar göze alınmalıdır. Ancak bunlar yapılırsa istenen sonuçlar elde edilir ve atılan adımlar geri alınabilir’’ dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
43 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
28 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu