Kategoriler

Meydan

BULUT, “GENÇLERİMİZ, GELECEĞİMİZDİR"

Derince’deki eğitim camiasından konukları ile bir araya gelen Başkan Bulut, “İlçemizin ve ülkemizin geleceği olan gençlerimiz için tüm gayretimizle çalışmaya devam ediyoruz” dedi

Eğitim camiasından konuklar

İlçede eğitim kurumlarına her zaman destek veren Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, sık sık eğitim camiasının temsilcileri ile bir araya gelerek istişare ediyor. Başkan Bulut’u bu kez ziyaret eden temsilciler ise Çakabey Ortaokulu Müdürü Hasan Mutlu, Çakabey İlkokulu Müdürü Yetkin Çelik, Sırrıpaşa Ortaokulu Müdürü Mustafa Sinan Aktaş, Derince Piri Reis Ortaokulu Müdürü Fazlı Cengiz ve okul aile birliği yöneticileri, Derince Hamit Özdağ İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Abdurrahman Öz ve okul aile birliği yöneticileri, Derince Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Selçuk Yerebasan ve okul aile birliği yöneticileri oldu.

“Başarı grafiği artarak devam edecek”

Konuklarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, ilçedeki eğitim kurumlarına her zaman katkı sunduklarını belirtti. Derince’de eğitim çıtasının yükselmesine vurgu yapan Başkan Bulut, “Öğrencilerimizin başarısı için bugüne kadar elimizden gelen katkıyı sunduk bundan sonra da sunmaya devam edeceğiz. Geçtiğimiz yıl lise düzeyinde ilçemizin elde ettiği başarılar ortada. Bu başarı grafiğinin artarak devam edeceğine olan inancım tam. Bizler asla kendimizi eğitim camiasından ayırmıyor ve ‘Gençliğimiz, geleceğimizdir’ anlayışıyla hareket ederek yapılan çalışmalara katkı sunuyoruz” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Erol Başkan’dan Yeni Uygulama
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Tahtalı ve Ekibi Yeni Muhtarları Ziyaret Etti
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Söğüt’ün Makamı Boş Kalmıyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği Üniversite Öğrencilerine Bilimsel Destek Oluyor
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
138 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi