Kategoriler

Meydan

KOCAELİ KARSLILAR DERNEĞİ KURULDU

Kocaeli’nde bir yöre derneği daha kuruldu ve faaliyetlerine başladı. Merkezi İzmit’te bulunacak olan Kocaeli Karslılar Derneği, Ali Can Kazgan başkanlığında kuruldu.

Resmi olarak kuruluş aşamasını tamamlayan Kocaeli Karslılar Derneği ile ilgili açıklama, Dernek merkezinde yapıldı. Açıklamayı yapan Ali Can Kazgan, İzmit’te ki dernek binasının eksikliklerinin giderildiğini ve tamamlanmasından sonra daha geniş kapsamlı bir tanıtım ve açılış yapılacağını ardından da faaliyet programlarına geçileceğini söyledi.

Aynı zamanda Kocaeli Kantinciler Dernek Başkanı da olan Ali Can Kazgan’la birlikte dernekte Alper Alyılmaz, Seçil Tirmik Ulutaş, Sinem Çetinkaya, Selda Çiftçi, Serhat Karatepe, Faruk Karakuzu, Nurali Çiftçi, Yahya Kemal Yakupoğlu ve Necati Katırağ yer alıyor.

Dernek ile ilgili yapılan açıklamada, Kocaeli’nde yoğun bir nüfusa sahip olan Karslıların, yeni bir oluşuma duyulan ihtiyaç sonrasında, fikir ve hemşehri birlikteliği ile başlayan çalışmaların, dernek kurulumu ile sonuçlandığını söylediler.

Ali Can Kazgan yaptığı açıklamada, ‘’Milli ve yerli temel değerler doğrultusunda, dil, din ve ırk ayrımı yapmadan, siyasi kaygıdan uzak, farklı fikirleri ve yöremizin zenginliklerini ele alıp ön plana çıkartacak bir oluşum gerçekleştirdik. Çalışmalarımızda bu fikriyatımızı ortaya çıkartacak nitelikte olacaktır. Her kesi kucaklayan ve asıl amacı kültürel zenginliklerimizi yaşamak, yaşatmak olan bir anlayış içinde olacağız’’ dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
93 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
59 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu