Kategoriler

Meydan

BAŞKAN BARAN'DAN GECE MESAİSİ

  Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, önce Çamlıtepe’de bir gün sonra da Esentepe Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Bölgedeki çalışmaları da yerinde inceledi

 

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, her fırsatta vatandaş ve esnafla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Baran, Cumartesi günü akşam saatlerinde Çamlıtepe’deydi. Orman arazisinden 2B arazisine çevrilmesi için mücadele verdiği bölgede vatandaşlarla bir araya gelen Başkan İsmail Baran, gelinen nokta hakkında bilgiler aktardı. Başkan Baran vatandaşlarla sohbetinin ardından esnafları da dolaştı, kolaylıklar diledi.

ESNAFI GEZDİ, SOHBET ETTİ

Ziyaretler sırasında renkli görüntüler de vardı. Başkan Baran’ı gece saatlerinde inceleme yaparken gören vatandaşlar, evlerine davette bulunarak çay ikramında bulundu. Başkan Baran bir gün sonra yine akşam saatlerinde bu kez Esentepe Mahallesi’ndeydi. Esentepe Mahallesi İhsan Soydaş Parkı içerisindeki kıl çadır çalışmasını inceleyen Başkan Baran, vatandaşlarla görüştü.

PROJELERİ İNCELEDİ

Vatandaşların yapılan projeler hakkındaki sorularını tek tek cevaplayan Başkan Baran, Esentepe’de yapımı planlanan projeler hakkında da bilgiler aktardı. Başkan Baran’ın gece mesaisi sadece vatandaş ve esnaf ziyaretleriyle de sınırlı kalmadı. Bölgede mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan personelini ziyaret eden Başkan Baran, Ağadere üzerinde yapımı devam eden köprü çalışmasını da yerinde inceledi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Erol Başkan’dan Yeni Uygulama
GÜNDEM
21 Kez Görüntülendi.
Tahtalı ve Ekibi Yeni Muhtarları Ziyaret Etti
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Söğüt’ün Makamı Boş Kalmıyor
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği Üniversite Öğrencilerine Bilimsel Destek Oluyor
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
156 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi