Kategoriler

Meydan

KİHMED'DEN, BAŞKAN YAZICI'YA ZİYARET

Kocaeli İmam Hatip Mezunları Derneği (KİHMED) Hanım Komisyonu Başkanı Müzeyyen Ocaklı ve KİHMED Üyesi üniversiteli gençler AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Bir önceki dönem  Başkanlığını yaptığı KİHMED Hanım Komisyonu üyelerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yazıcı, birlikte uzun süre uyumlu çalışmalara imza attıklarını söyledi. 

KİHMED ÖNEMLİ BİR DERNEK

KİHMED Hanım Komisyonu Başkanı ve üniversiteli gençlere nazik ziyaretleri için teşekkür eden İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, KİHMED Hanım Komisyonu olarak birlikte güzel işler yaptıklarını ifade ederek, bu işbirliklerinin devam edeceklerinin vurgusunu yaptı. KİHMED'in önemine dikkat çeken Yazıcı, "Topluma değer katan çocuklar yetiştirmek hepimizin ortak hedefidir. KİHMED sadece sadece bir aidiyet derneği değil, eğitime de ciddi katkı sağlayan bir dernektir" dedi.  

BAŞARILAR DİLEDİ

İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı'nın, KİHMED Hanım Komisyonu Başkanlığı döneminde, imam hatip camiasının önemli bir kısmını oluşturan hanımlara yönelik başarılı çalışmalar yaptığını söyleyen KİHMED Hanım Komisyonu Başkanı Müzeyyen Ocaklı, "Başkanımızın bu görevi de layıkıyla ve özveriyle yerine getireceğine inancım sonsuz. Başkanımız Betül Yazıcı ve ekibine çalışmalarına başarılar diliyoruz. Hanım Komisyonu olarak her zaman yanınız

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Büyükakın: İşbirliği İçinde Çalışmaya Devam Edeceğiz
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Körfez’e Bir Prestij Cadde Daha Kazandırıldı
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz Mersin’de Bir Dizi Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Otobüs Şoförü Herkesle Kavga Edince Yolcular Ayaklandı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
MHP’li Bekiroğlu’ndan Cihan Hocaya Ziyaret
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
MHP’li Demirbaş’tan Bir Ziyaret de Erdemiş’e
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT: “BAŞARIMIZIN TEMELİNDE TEŞKİLATLARIMIZ VAR”
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Başkan Sezer İşçi Ve Emekçilerin Gününü Kutladı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
MHP’li Demirbaş Önal’a Konuk Oldu
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir Koroları Baharı Şarkı Ve Türkülerle Karşılayacak