Kategoriler

Meydan

BAŞKAN KARAOSMANOĞLU, "BUGÜN HAK VE BATILIN SAVAŞI VAR"

Başkan Karaosmanoğlu, AK Parti Derice İlçe Başkanı İbrahim Şirin ve yönetimine konuk oldu. Birliktelikte 2019 seçimleri ve yerel yönetimlerin hizmetleri ele alınırken, dünyada ki gelişmeler de görüşüldü. 

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin ve yönetimini ziyaret etti. Derine Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un da yer aldığı ziyarette, 2019 seçimleri ve yerel yönetimlerin hizmetleri ele alındı. Ana kademe kongresinin icra edilmesinin ardından hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Karaosmanoğlu, “Derince’de tabanımızı koruyarak, AK Parti’ye hiç oy vermemiş vatandaşlarımızın teveccühünü ve desteğini kazanmak hedefimiz olmalıdır” dedi.

 

“MAZLUMLARININ SESİ OLAN BİR TÜRKİYE VAR”

Vatandaşımıza değer veren AK Parti kadrolarının bu anlayışla çalışmaya devam edeceğini de ifade eden Karaosmanoğlu, “Teşkilatlar olarak ihtiyaç sahibi insanımızı bulmakla mükellefiz. Yerel yönetimlerimizin destekleriyle de özellikle zor durumda olan kadınlarımıza da sahip çıkmalıyız. Türkiye gerek kendi insanına gerekse mazlum coğrafyalarda ki insanlara vazifesini yerine getirirken, emperyalist ülkelerin insanları sömürmek için hala gayret ettiğine de şahit oluyoruz. Dünya’nın huzur dolu günlere kavuşması için Türkiye’ye büyük görev düşmektedir. İşte siyasi kadrolar olarak sizlerde bunun farkında olacaksınız ve tüm çalışmalarınızı da bu inançla yapmalısınız. Şunu da belirtmem gerekir ki artık eski Türkiye yoktur. Dünya mazlumlarının sesi olan bir Türkiye vardır” diye konuştu.

 

“CUMHURBAŞKANIMIZIN YÜKÜNÜ AZALTACAĞIZ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a vatandaşlarımızın büyük destek verdiğini ve dünyada daha güçlü bir şekilde Türkiye ile mazlum ülkeleri temsil ettiğini sözlerine ekleyen Başkan Karaosmanoğlu, “AK Parti teşkilatları olarak sizler, yerel yönetimlerde de bizler çok çalışacak ve Cumhurbaşkanımızın yükünü daha çok azaltacağız. Unutmayın ki bugün dünyada hak ve batılın savaşı vardır. Dünyada ki akli selim insanlar artık bir uyanışın gerçekleşmesini istiyor. Bunun için bizlerin üzerine düşen görev ne ise teşkilatlarımızla birlikte çok çalışmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı. Birliktelik yapılan karşılıklı istişarenin ardından sona erdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’in “Çiftçi Şenliği” Başlıyor
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Çenesuyu Hak Ettiği Değeri Kazanacak
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yol Bakım Timi Kocaeli’nin Her Yerinde
GÜNDEM
59 Kez Görüntülendi.
  Büyükşehir Oda Orkestrası 13 Mayıs’ta; Klasik Müzik Sevenlerle Buluşacak
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Derince Meclisi’nde 10 Gündem Maddesi Görüşüldü
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Kocaman Mutluluklara Ortak Oluyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Ormanlık Alanlara Girişlerde Kısıtlamalar Getirilecek
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Söğüt’ten Umre Ziyaretleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Türkiye Nüfusunun Yüzde 2,1'i Taşıyıcı, En Çok Bu Bölgede Görülüyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
KÖRFEZ’DE 2023 YILI BÜTÇE KESİN HESABI KABUL EDİLDİ