Kategoriler

Meydan

16 İL DERNEĞİ VAKIFTA BULUŞTU

Kars-Ardahan-Iğdır Vakfı Başkanı Mehmet Irak ve Vakıf Yönetimi tarafından düzenlenen buluşmada, 16 İl Dernek Başkanı bir araya geldi.

Vakfın Tütünçiftlik Esentepe Mahallesi’nde ki salonunda gerçekleşen buluşmada konuklara Fırında patates, çivil peynir ve lavaş ekmeği ikram edildi.

Buluşmada bir araya gelen dernekler, kardeşlik ve birlik mesajları vererek, ülke için el ele verip, hep birlikte fikirler üreterek uygulanmasını sağlamayı amaçladıklarını söylediler. Kocaeli için neler yapabiliriz konusunda fikir alış verişi yapan dernek başkanları, yapılan çalışma için vakıf yönetimine teşekkür ettiler.

KAI Vakfı Başkanı Mehmet Irak buluşma ile ilgili yaptığı açıklamada, ‘’Doyduğumuz ve doğduğumuz topraklara neler katabiliriz, ilimizde ve ilçelerimizde her kesin ve her kesimin hizmet bulabileceği önemli projeler nelerdir, bunları belirleyip yöneticilerimize sunmalıyız. Biz Kocaeli'nde yaşıyoruz. Önemli olan içinde yaşadığımız şehre bir şeyler yapabilmektir. Biz birlik ve beraberlik içinde olduktan sonra yapamayacağımız bir şey yoktur. Bu belki bir ilk oldu ama bundan sonra sık sık bir araya gelmemiz gerekir. Fikir alış verişinde bulunarak, önemli çalışmalara imza atabiliriz’’ dedi.

Düzenlenen toplantının devamı yine KAI Vakfı’nda bir ay sonra düzenlenecek ve başkanlar oluşturdukları fikirlerle gündemi oluşturacaklar.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Üzerinden 53 Sikke Çıktı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
YHT’nin Sivas’a Yapılan İlk Direkt Seferine Selvi de Katıldı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “Ortak Akılla Yönetmeye Devam Edeceğiz”
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Hıdırellez Bayramı, Kocaeli’de Ritüellerle Kutlandı
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, “KÖRFEZ İÇİN GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Yanan Çöp Konteynerine Zabıta Müdahale Etti
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Profesyonel Danışmanlık Merkezi Derince’de Hizmete Açıldı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İYİ Parti’de Yönetimler Yeniden Yapılandırılacak
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
CANLARINI HİÇE SAYIP MOTOSİKLETE 5 KİŞİ BİNDİLER
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
DÜNYANIN GÖZÜ BU TATBİKATTA OLACAK