Kategoriler

Meydan

BAŞKAN BARAN'A İKİ ÖDÜL BİRDEN

Körfez Belediyesi tarafından hayata geçirilen  ‘Hereke Kalesi Restorasyonu’ ve İlimtepe Kültür Merkezi Projesi, Başkan İsmail Baran’a “Yılın En Başarılı Belediye Başkanı’ ödülünü getirdi

Körfez Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeler, iki ödül daha getirdi. Sadece 2017 yılında bugüne kadar 4 ayrı ödül alan Körfez Belediyesi, son olarak Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi’nin “Yılın Yerel Yöneticileri Belirleniyor” anketi sonucunda iki ödül daha aldı. Kayseri’de gerçekleştirilen ödül törenine; Başkan İsmail Baran’ı temsilen Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz, Etüd Proje Müdürü Cumali Gündoğdu ve Fen İşleri Müdürü Şenol Çakır katıldı.

İKİ KATEGORİ, İKİ ÖDÜL

Kayseri’de düzenlenen ödül töreninde; Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma kategorisinde Hereke Kalesi Restorasyonu, Kültür-Sanat kategorisinde ise İlimtepe Kültür Merkezi projesiyle Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ‘Yılın En Başarılı Belediye Başkanı’ ödülüne layık görüldü. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın adına ödülü ise Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz aldı.

BU ÖDÜL, KÖRFEZ’İN

Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz, aldığı ödülleri Başkan İsmail Baran’a teslim ederken, Başkan Baran, “Kayseri’de bu yıl 7’incisi düzenlenen ‘Yılın Yerel Yöneticileri Belirleniyor’ anketi kapsamında “Yılın Başarılı Belediye Başkanı” seçilmek, bizleri mutlu etti. Bu ödül sadece bana değil, bizlere güvenerek her zaman yanımızda olduğunu hissettiren Körfez halkınadır” dedi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Hıdırellez Bayramı, Kocaeli’de Ritüellerle Kutlandı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, “KÖRFEZ İÇİN GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Yanan Çöp Konteynerine Zabıta Müdahale Etti
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Profesyonel Danışmanlık Merkezi Derince’de Hizmete Açıldı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
İYİ Parti’de Yönetimler Yeniden Yapılandırılacak
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
CANLARINI HİÇE SAYIP MOTOSİKLETE 5 KİŞİ BİNDİLER
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
DÜNYANIN GÖZÜ BU TATBİKATTA OLACAK
GÜNDEM
72 Kez Görüntülendi.
ACI OLAY: KIZININ DÜĞÜNÜNDE FENALAŞAN KADIN HAYATINI KAYBETTİ
GÜNDEM
81 Kez Görüntülendi.
SOKAK KÖPEKLERİ YAVRU KÖPEĞİ VE KEDİYİ PARÇALADI: O ANLAR KAMERADA
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Erol Başkan’dan Yeni Uygulama