Kategoriler

Meydan

DOĞAN’A TEŞEKKÜRE GELDİLER

Kocaeli Din Görevlileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Muhammet Arıcı, başkan yardımcısı Aziz Ekşi, yönetim kurulu üyeleri Hayati Doğan, Mehmet Dede, Muzaffer Yeşilkaya ve Kaya Ünal,  İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

BAŞKANIMIZ SAYESİNDE

Dernek Başkanı Arıcı, Doğan’ın din görevlileri için büyük bir şan olduğunu belirterek “ Belediyem Başkanımız Dr. Nevzat Doğan, bizleri hiçbir zaman kırmadı. Bizlere karşı her zaman güler yüzlü ve sorunlarımızın çözümü için her türlü imkanı sağlıyor. Din görevlileri olarak bir süre önce kendisinden Makedonya ve Kosova’ya gitmek istediğimizi iletip destek istemiştik. Sağ olsun isteğimizi kırmadı ve 45 arkadaşımızı bu ülkelere gönderdi. Başkanımız sayesinde gittiğimiz yerlerde haç ile hilalin savaşını gördük. Herkesin oralara gidip görmesi gerekiyor. Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır” şeklinde konuştu.

MİLLİ BİR GÖREV

Oldukça sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Doğan da “ din görevlilerimizin bizlerde ayrı bir yeri var. Bizim en kutsallarımız üzerine emek harcayan kişilerdir. Yurtdışı gezilerinde destek verdik. Bu desteği sağlarken gittikleri yerlerdeki, gönül coğrafyamızdaki dostlarımız, soydaşlarımız ile bir araya gelsinler, sohbet etsinler, dostluk ve kardeşliğimiz gelişsin istedik. Gezinin yararlı geçtiğini öğrenmekten mutlu olduk. Din görevlilerimiz Kosova, Makedonya’da gördüklerini cemaate mutlaka anlatsınlar. İzmit Belediyesi olarak verdiğimiz destekle bir anlamda milli bir görevi de yerine getirdik.  Önümüzdeki yıllarda da bu tür çalışmalarımız sürecek. Camilerimizin hocalarımızın her zaman yanındayız” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "1 Mayıs Yürüyüşlerini GAMER'den Takip Ediyoruz"
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
İşçi Bayramı'nda Çalışırken Demirlerin Altında Kaldılar: 3 Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yolcu Otobüsünün Bagajında 50 Koli Makaron Ele Geçirildi
GÜNDEM
35 Kez Görüntülendi.
Günbatı Hizmetleri Yakından Takip Ediyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yenidoğan Derince Caddesi’ne Yeni Çehre
GÜNDEM
39 Kez Görüntülendi.
Körfezli Burak, Bursa’dan Saide İle Evleniyor
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Talus, Bu Kez Söğüt’ü Kutladı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "2020-2024 Yılları Arasında 24 Okul, 418 Sınıf, 2 Atölye, 10 Spor Salonu Bitirerek Hizmete Açtık"
GÜNDEM
21 Kez Görüntülendi.
AK Parti Meclis Grubu Toplandı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
TEM Otoyolu'nda 4 Bin 270 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi